Stefano Gabbana a atacat-o şi pe Selena Gomez: „E atât de urâtă!“

După ce a criticat o rochie mini purtată de Kate Moss, designerul italian a găsit o nouă ţintă. De data aceasta, victima este Selena Gomez.

Fanii Selenei s-au enervat după ce Stefano Gabbana a criticat-o fără milă într-un comentariu dur postat pe Instagram. Controversatul designer, care s-a remarcat în această săptămână printr-o remarcă incisivă la adresa modelului britanic Kate Moss şi-a scris părerea despre actriţia şi cântăreaţa în vârstă de 23 de ani, într-un cometariu pe contul de Instagram al site-ului de modă The Catwalk Italia, unde cei 1,4 milioane de abonaţi au fost rugaţi să-şi spună părerea despre o serie de cinci ţinute purtate de Selena.



Gabbana, în vârstă de 55 de ani, s-a făcut imediat remarcat după ce acesta a scris: "è proprio brutta!!!/"E atât de urâtă!!!" sub montajul foto în care apărea artista. Într-unul dintre cadrele selectate, aceasta apare într-o rochie roşie Dolce & Gabbana pe care a purtat-o la gala premiilor Oscar din 2011, la care a venit cu fostul ei iubit, Justin Bieber.

Deloc surprinzător, cuvintele lui Gabbana au aprins imediat spiritele.
Comentariul său a fost şters ulterior, dar asta nu a oprit valul de critici din partea fanilor Selenei. "@stefanogabbana nu-mi dau seama ce ai făcut. E un look bun, domnule. Fanii Selenei nu se joacă", a scris cineva. Designerul n-a fost impresionat de această observaţie şi a răspuns amuzat: "hahaha".

După ce blogul de modă Diet Prada a remarcat comentariul său, designerul a dat înapoi şi şi-a schimbat tonul. Nu este clar dacă Gabbana a încercat să-i facă pe utilizatori să creadă că el se referea la rochie, nu la Selena când a spus că e urâtă, notează Daily Mail.

Fanii n-au fost însă impresionaţi de tentativa designerului de a remedia situaţia.
"Singurul lucru urât este să-ţi văd aici personalitatea", a scris cineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2018