Sperietura pe care a tras-o Oprah: Vedeta a crezut că are cancer

Oprah Winfrey s-a speriat groaznic când a descoperit că avea ganglionii limfatici umflați.

Un episod care a speriat-o rău i-a deschis fostei vedete de televiziune o nouă perspectivă asupra vieții, dar și asupra atenției pe care trebuie să o acorde corpului său. Oprah a povestit că s-a gândit la ce e mai grav atunci când a depistat că avea ganglionii limfatici umflați. "Am fost recunoscătoare... organismul nostru este uimitor. Și adeseori nu-i suntem recunoscători pentru funcționarea lui perfectă", a mărturisit vedeta în vârstă de 64 de ani într-un articol publicat în ediția din luna noiembrie a revistei sale O, The Oprah Magazine.

Când a observat anomalia, Oprah nu a pierdut timpul și și-a făcut repede programare la un doctor, dar cele patru ore în care a avut de așteptat au epuizat-o.

Ea s-a gândit la tot felul de scenarii și încerca să-și amintească eventuale simptome cărora nu le-a dat atenție, dar și ceea ce mâncase în ultima perioadă.

În cele din urmă, toate temerile sale s-au dovedit neîntemeiate. Doctorul a descoperit că ea avea glandele salivare blocate și i-a prescris un remediu simplu - să bea mai multă apă și să consume zilnic câteva felii de lămâie.


După câțiva litri de apă și mai multe felii de lămâie, glandele salivare s-au destupat și gâtul vedetei a revenit la normal în numai două zile. "Nu mi-a venit să cred. Mă pregătisem să-mi schimb viața și să înfrunt ceea ce ar fi fost. Cum spun și medicii, nu apreciezi cu adevărat sănătatea până când n-o mai ai", a scris Oprah. "Înainte de sperietură, credeam că am glandele salivare în regulă.
Nici prin cap nu mi-a trecut că aș putea avea vreo problemă cu ele"
, a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2018