România mondenă: 5 vedete care au abdomenul plat. Află cum se menţin în formă!

20 August 2013
Visul oricărei femei este acela de a avea un abdomen perfect, fără pic de grăsime, însă foarte puţine reprezentante ale sexului frumos reuşesc să obţină acest lucru.

Vedetele din România care se pot mândri că au abdomenul plat le oferă doamnelor şi domnişoarelor reţetele de succes prin care se pot menţine în formă.

Mihaela Rădulescu, sexy la 44 de ani

Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, Mihaela Rădulescu se comportă şi arată precum o domnişoară. Recent, ea a postat pe internet o fotografie realizată în timp ce încerca să se schimbe şi are la vedere abdomenul plat. „Nici intimitatea nu mai e ce-a fost odată. Doar îmi schimbam tricoul“, a fost descrierea pusă de vedetă pe Facebook.

Cum reuşeşte însă Mihaela Rădulescu să se menţină în formă? Răspunsul ni-l oferă chiar vedeta. „Sportul este prima condiţie pentru ca cineva să arate bine. Cred în alergare sau mers foarte rapid zilnic. Nu aş putea să concep o zi fără alergare“, spunea Mihaela în trecut.

Carmen Brumă face mult sport

Este recunoscută datorită faptului că merge des la sală şi are, poate, cel mai frumos abdomen din lumea mondenă. „Ideea e ce nu mănânc, nu neapărat ce mănânc. Am un regim de viaţă echilibrat. Am anumite reguli pe care le respect. Nu cred că programul tău sportiv trebuie să depindă de o anumită persoană. E bine să-ţi bagi în cap că trebuie să faci sport ca şi cum te-ai spăla pe dinţi“, a spus Carmen Brumă la Kanal D.

Bianca Drăguşanu, acuzată că a slăbit prea mult

Chiar dacă tot mai multe persoane o avertizează pe Bianca Drăguşanu că a slăbit prea mult, ea nu pare să ţină cont de ce spune lumea şi este foarte încântată de felul în care arată. Mai mult, ea a declarat că oasele ei i se par foarte sexy.

Şi pentru că a devenit un model pentru fetele care vor să slăbească, vedeta le-a dezvăluit acestora, prin intermediul unei reţele de socializare, o listă de recomandări pentru a se menţine în formă.

„M-am gândit să vă împărtăşesc câteva din elementele de nutriţie care mă ajută să fiu în formă şi a-mi menţine greutatea.

- cel puţin 2 litri de apă (plată) pe zi;

- minim 30 de minute de mişcare / sport (alerg sau fac gimnastică în casă);

- fără prăjeli;

- fructe de sezon locale (chiar şi iarna, e indicat să mâncăm de exemplu merele ionatane româneşti care sunt păstrate în piviniţe);

- ciocolată neagră (minim 70%) - o dată pe săptămâna maxim 50 de grame (face minuni şi asupra psihicului, prin aportul de serotonină);

- un program de somn/ odihna cât mai constant şi echilibrat (fără somn în timpul zilei);

- cât mai puţină cafea şi nici un fel de băuturi acidulate sau conservate (chiar dacă producătorii trec acel 100%)“
, a scris Bianca.

Anca Ţurcaşiu, în formă la 43 de ani

O altă vedetă care nu mai este la prima tinereţe dar arată foarte bine este Anca Ţurcaşiu. Artista spune că se menţine în formă datorită dietei pe care o urmează. „Nu mănânc niciodată carne, zahăr, prăjeli, sosuri consistente. Beau multă apă şi, obligatoriu, consum cel puţin un fruct proaspăt pe zi. Legumele crude fac parte din alimentaţia mea de bază“, a spus vedeta.

Gabriela Cristea a slăbit după divorţ

După ce a avut mai multe fluctuaţii de greutate, Gabriela Cristea a ajuns din nou la aspectul fizic care a consacrat-o şi datorită căruia a pozat în celebra revistă Playboy. Vedeta de la Kanal D ajunsese să cântărească, în anul 2008, după ce s-a căsătorit cu Marcel Toader, 85 de kilograme, multă lume afirmând că acest lucru s-a întâmplat din cauza problemelor din căsnicie.

Acum, după ce a divorţat de Marcel Toader, vedeta a ajuns să cântărească 54 de kilograme. „Mânânc puţin şi des. Fructele le pot consuma dimineaţa şi pe stomacul gol. Pot să mănânc dulciuri de trei ori în două săptămâni. Am voie şi ciocolată, dar neagră“, a spus de curând Gabriela Cristea. Mai mult de atât, în luna aprilie a acestui an, vedeta afirma că divorţul a afectat-o destul de mult şi că a slăbit din această cauză.