Robbie Williams luptă cu depresia: „Boala din capul meu vrea să mă omoare“

Cântăreţul în vârstă de 44 de ani a vorbit într-un interviu despre tulburările sale mentale, comparându-şi viaţa cu cea a lui George Michael.

Robbie Williams a mărturisit pentru The Sun că a fost foarte aproape de moarte în câteva rânduri şi şi-a comparat viaţa "ca un carusel" cu cea a regretatului George Michael, care a decedat în 2016, de Crăciun. "Am o boală care vrea să mă omoare şi e în capul meu, aşa că trebuie să am grijă", a spus artistul despre depresia cu care se confruntă.

Fostul membru al trupei Take That a spus că de multe ori problemele psihice îl copleşesc, alteori are momente de fericire deplină.



Robbie a vorbit şi despre relaţia lui cu George Michael, mărturisind că simte că există o paralelă între existenţa acestuia şi viaţa sa, amândoi trecând prin "acelaşi carusel", şi că îi simte lipsa. Williams a mai spus că moartea solistului de la Wham! l-a făcut să-şi pună ordine în viaţă.

Robbie Williams se află acum în Australia, în cadrul turneului The Heavy Entertainment Show.
Pe 20 februarie a cântat la Brisbane, apoi a concertat în Melbourne, înainte de a se opri în Sydney, unde are programate două show-uri, relatează Daily Mail.

Artistul are doi copii, Theodora (5 ani) şi Charlton (3 ani) cu soţia lui, Ayda Field. Cei doi sunt căsătoriţi de şapte ani, iar Robbie a declarat că ea i-a salvat viaţa, ajutându-l să renunţe la droguri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2018