Noua iubită a lui Tom Cruise: Hayley Atwell, 38 de ani, colegă de serviciu

Starul american este nedespărțit de colega lui de platou cu 20 de ani mai tânără, cu care filmează pentru „Mission: Impossible 7“.

Sunt 20 de ani între ei, dar asta n-ar fi o problemă - în fond, s-au văzut diferențe și mai mari de vârstă în cuplurile de la Hollywood: relația profesională dintre Tom Cruise și Hayley Atwell s-ar fi transformat într-una sentimentală, scrie presa britanică.

O sursă a declarat pentru The Sun că actorii au devenit "și mai apropiați" de când lucrează împreună pe platourile de producție ale filmului "Mission: Impossible 7". Cei doi sunt acum nedespărțiți după ce s-au simțit atrași unul de celălalt încă din prima zi de lucru.

"Tom și Hayley s-au îndrăgostit din prima zi.

Carantina și toate dificultățile care au venit i-au apropiat și mai mult și au devenit inseparabili", a spus persoana din anturajul celor doi. "S-au întâlnit după ce lucrau, iar ea a fost la reședința lui din Londra. Se înțeleg foarte bine și par foarte fericiți", a mai spus sursa.

În ultimele săptămâni, Tom și Hayley au fost ocupați cu filmările la "Mission: Impossible 7", desfășurate la Roma, Veneția, în Marea Britanie și Norvegia, fiind văzuți deseori împreună pe platouri, notează Daily Mail.



După divorțul, în 2012, de Katie Holmes, cu care are o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani, Tom Cruise a păstrat discreția asupra vieții sale private.


Tom Cruise a mai fost căsătorit cu Nicole Kidman, din 1990 până în 2001. După divorț, el a păstrat custodia asupra celor doi copii adoptați, Connor (25 de ani) și Isabella (27 de ani), pe care i-a crescut în spiritul regiliei scientologice.

Primul mariaj al starului din "Top Gun" a fost cel cu actrița Mimi Rogers, cu care s-a căsătorit în 1987 și de care s-a despărțit în 1990. Se pare că aceasta l-a introdus pe Tom în Biserica Scientologică, iar de atunci a devenit unul dintre cei mai importanți lideri ai acestei organizații.

Citește și: Brad Pitt a împlinit 57 de ani.

În căutarea vindecării după divorțul de Angelina Jolie

Anul trecut, presa a scris că Tom Cruise are o relație cu Elisabeth Moss, vedeta din "The Handmaid's Tale", adeptă a scientologiei. Actrița în vârstă de 38 de ani a negat zvonurile la începutul anului, mărturisind că a fost nedumerită de aceste speculații, mai ales când s-a spus că ei s-ar fi logodit. "Am fost confuză, primeam mesaje de la oameni care mă întrebau: <<N-am știut, de ce nu mi-ai zis?>>", a povestit ea.

Despre Hayley se știe, în schimb, că s-a despărțit anul acesta de iubitul ei, un medic englez.
Ea a mai avut o relație cu modelul Evan Jones, de care s-a despărțit în 2015.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.