Noi ieşiri nervoase marca Şerban Huidu. Află cu cine s-a certat recent!

Şerban Huidu a anunţat, imediat după accidentul de maşină în urma căruia a ucis trei oameni, că va dispărea din showbiz şi se va ţine departe de scandaluri mondene din România.

„Cârcotaşul“ şi-a reintrat însă în drepturi la Kiss FM, acolo unde a revenit în urmă cu aproximativ o lună la emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor“. La mijlocul lunii mai, în timpul unui material despre Ozana Barabancea, Huidu a făcut, alături de Mihai Găinuşă şi de Dezbrăcatu', câteva remarci nepotrivite la adresa cântăreţei de operă. Subiectul a fost deshis de Găinuşă, care a comentat o fotografie cu Ozana la plajă. „Cârcotaşul“ a afirmat că profesoara de canto merge în continuare la piscină şi îşi etalează formele, după ce a slăbit 40 de kilograme. Şerban Huidu a intervenit, vorbele sale nefiind deloc frumoase. „A slăbit? E o balenă eşuată“, ar fi spus Huidu.

Citiţi şi:

Şerban Huidu s-a întors în radio, la „Cronica Cârcotaşilor“. Revenire cu scandal

Blestemul „cârcotaşilor“. O nouă tragedie loveşte echipa lui Huidu


Odată cu arestarea lui Gigi Becali, Şerban Huidu a intrat în conflict cu alte personaje din lumea mondenă, fiind acuzat că şi-a dat cu părerea despre acest subiect şi că se bucură de răul patronului Stelei. „După ce Gigi Becali a fost închis, am văzut niște reacții care m-au dezgustat. Un om care a făcut ce a făcut, Huidu, e normal să aibă reacții de genul ăsta? Huidu l-a ironizat pe Gigi. Cum e posibil așa ceva? Ai omorât trei oameni, ai încălcat legea, ai distrus trei familii, chiar dacă nu ai vrut.  Tu ironizezi un om care, fiind executat, intră la închisoare? Poți să te bucuri de nenorocirea unui om dacă ești normal? Chiar dacă ai avut un conflict cu o anumită persoană, cum poți să te bucuri că acea persoană a intrat la închisoare pe nedrept? Dacă tu și acum alegi să fii persoană publică și să ironizezi oameni aflați la ananghie, înseamnă că n-ai nicio apăsare.

Mă dezgustă asta, îmi repugnă total. Nu-i normal să se întâmple așa ceva“, au fost acuzele aduse lui Şerban Huidu de Mihai Stoica, managerul Stelei.



Cârcotaşul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat lui MM Stoica replica, prin intermediul blogului personal. „Am asistat zilele acestea la o adevărata revoluţie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei - Jiji face puşcărie şi nesimţitul ăsta de Huidu nu! La o primă vedere, sună bine şi corect! Mai puţin dacă te informezi şi vezi care e Codul penal şi dosarele inculpaţilor! Dar mai bine să preluăm «adevărul» din tabloide! Şi atunci mulţi au luat drept adevărate aberaţiile unui terchea-berchea din galerie, care m-a acuzat că m-aş fi bucurat de vestea arestării lui Jiji şi aş fi făcut mişto pe această temă!

Cei care mă cunosc ştiu că nu aş fi spus şi nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul şi nu eram nici persoana care să comentez asta! Nu am spus niciodată NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care deţin o înregistrare cu asta sunt poftiţi să o facă publică!

M-am uitat, în schimb, la un ipocrit de soi: Meme Stoica - cel care din «cioban opărit» nu îl scotea pe fostul său patron, cum a luat de bune aberaţiile unor neica nimeni! Unde eraţi, mă, moraliştilor, atunci şi de ce vă lăsaţi impresionaţi de lacrimile lui de crocodil vărsate acum? Faptul că am o opinie, că răspund unor oameni ce folosesc cuvinte ca: bou, jeg, jigodie, criminal etc, nu mă transformă într-un arogant, doar că nu-mi place să mă las călcat în picioare aşa cum vă doriţi!

Nu aş fi postat niciodată aşa ceva dacă oameni de la care aveam pretenţii, nu m-ar fi întrebat dacă e adevărat că am spus de Jiji! Port un profund respect familiei sale care îl suportă pe Jiji zi de zi! Dar o vorbă populară spune: rău cu rău dar mai rău e fără rău! NU AM COMENTAT nimic legat de arestarea sa! O să spun asta până când porcii populişti care au fabricat aşa un subiect îşi vor cere scuze!“
, a fost mesajul transmis de Huidu.

În apărarea „cârcotaşului“ a sărit şi Lucian Mîndruţă, care a scris pe pagina sa de Facebook că Gigi Becali trebuia să ajungă la puşcărie.

„Câteva diferenţe între Huidu şi Gigi, că văd că tot e pe net o campanie care încearcă să apropie situaţiile lor:

1. Gigi n-a căzut pe stradă cu pixul în mână fix pe contractul cu Armata. Altfel spus, n-a fost un accident. A vrut.

2. Huidu n-a vrut să-i ucidă pe acei oameni în Logan. Evident că regretă acum şi, dacă s-ar întoarce in timp, probabil că ar fi frânat la vreme sau ar fi mers mai încet. Gigi, pe de altă parte, dacă ar avea ocazia să schimbe lucrurile, oare ar face-o? Ar alege conştient o viaţă de anonimat şi sărăcie? Pentru că, să nu uitam, a fost acel contract care i-a generat o parte importantă din avere!“
, a spus Mîndruţă.



După scandalul provocat de arestarea lui Becali, Şerban Huidu a intrat într-un nou conflict, de această dată cu Mihai Bendeac. Comediantul de la Antena 1 a spus că pregăteşte pentru toamnă o nouă emisiune, în genul „Cronicii Cârcotaşilor“, iar atunci se va vedea cu adevărat cine are talent: el sau Huidu. „Nu ştie ce-i pregătesc pentru toamnă. I-ar tremura chiloţii... Nu de alta, dar vom vedea, golăneşte, care pe care. Cronica lui sau noul meu show (ce are ca temă tot parodierea televiziunilor şi showbiz-ului)? Apoi, matinalul lui sau...?“, a fost mesajul transmis de Bendeac lui Huidu.

Cum era de aşteptat, replica vedetei de la Kiss FM şi Prima TV nu a întârziat să apară. „Știu ce vrei să faci și nu îmi tremură deloc chiloții! Dacă tu crezi că o astfel de emisiune se poate face peste noapte şi e simplu, te înşeli amarnic! Dacă era aşa simplu erau pline televiziunile până acum! Italienii nu dau licență tuturor aventurierilor care au bani.

E o emisiune de opinie și nu or să vină ei să vă spună ce să faceți sau să scrieți! În plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru până la alea gen Bocăneț, erau PROST produse! S-a văzut cu ochiul liber că Antena, cu filme, face muuuult mai multă audiență decât cu tine pe post de buricul pământului! Și să nu te mai strădui să îmi demonstrezi ce mare și tare ești că te știu ca pe un cal breaz! Și nu înțeleg cu cine te bați eu sunt un «terminat»!“, a fost SMS-ul trimis de Huidu lui Bendeac, care la rândul său a ripostat.

„Emisiunea aia o pregătesc de 1 an. Deci stai liniștit. Publicul va decide care e mai bună. Până la urmă, asta înseamnă concurență. Nu mai are voie nimeni să parodieze bâlbele și gafele din televiziuni? Hai să vedem care poate să facă asta mai bine. Trebuie să existe şi un radio nou. Nu de alta, dar am vrea să vedem și acolo mai multă concurență. Deci, din toamnă e care pe care. PS- Dar mi-ar plăcea sa fii tu producător la show-ul asta. Să treci şi asta pe blog“, a fost replica lui Mihai Bendeac.

„Prima dată să spun aşa: dacă o pregăteşti de un an aşa cum ai pregătit ultimele tale producţii, bravo! Să îmi iei şi nişte perechi de izmene să îmi tremure şi alea, nu numai chiloţii! Cât priveşte partea de radio, ai uitat că te-am avut ceva luni coleg: atunci m-am lămurit ce îţi poate pielea şi în domeniul ăsta! Nu uita să îl iei şi pe Fernando în noul show, ar fi păcat să copiezi ceva fără el! Plus aia da concurenţă serioasă! Baftă!“, a încheiat Şerban Huidu.

5 Iunie 2013