Nicole Kidman, o femeie care știe ce să facă cu banii: Vedeta are case în valoare de 62 de milioane de dolari

Una dintre cele mai bune actrițe din lume, Nicole Kidman se pricepe foarte bine și la afaceri. După ce popularitatea sa a crescut, vedeta în vârstă de 52 de ani a ajuns să dețină proprietăți imobiliare în valoare de 62 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

În 1987 Nicole a plecat dintr-un apartament modest de două camere, iar acum își petrece timpul în cinci case luxoase pe care le împarte cu soțul ei, cântărețul Keith Urban. Actrița a călcat prima oară în micul apartament din Sydney când încă era adolescentă, scrie ziarul britanic.

1987: Un apartament mic de 81.000 de dolari

În 1987, Nicole Kidman a cumpărat un mic apartament cu două camere deasupra unui magazin situat în centrul localității Mosman. Ea a plătit 81.000 de dolari fără ipotecă, scrie publicația Domain, și mai târziu i l-a dăruit surorii sale, Antonia.

1995: Casa de 12 milioane de dolari din „epoca“ Tom Cruise

La opt ani după prima sa achiziție imobiliară, vedeta era deja o figură cunoscută și s-a mutat de la periferie într-o zonă selectă. Nicole Kidman și Tom Cruise au cumpărat inițial cu 4,2 milioane de dolari un duplex în Darling Point, o suburbie înstărită. În 1998 ei au investit încă 4,75 milioane de dolari într-un alt duplex.

Nicole a păstrat locuințele de trei etaje și cu patru dormitoare și după despărțirea de starul din "Top Gun", iar în 2009 le-a vândut cu 12 milioane de dolari.

2006: Un apartament temporar

Nicole a deținut pentru scurt timp un penthouse în Walsh Bay Pier, portul istoric din Sydney, cumpărat în 2006 cu 4,65 milioane de dolari. La câteva luni după ce s-a căsătorit cu Keith Urban, ea a vândut apartamentul.

2008: Casa de la Hollywood

Orice vedetă care se respectă trebuie să aibă o casă de vis la Hollywood. În 2008, Nicole și Keith au achiziționat în Beverly Hills o casă cu cinci dormitoare și cinci băi pe care au plătit 6,77 milioane de dolari. Proprietatea are un apartament spațios la etaj, o baie creată de un designer, o zonă de relaxare și un birou, scrie Daily Mail.

2009: Bunya Hill, o bucată de istorie

Cuplul a cumpărat în 2009 Bunya Hill, o casă construită în 1878 în Sutton Forrest, Australia. Ei au cheltuit 6,5 milioane de dolari pe proprietatea în stil georgian cu șase dormitoare. Ferma unde sunt crescute cirezi de vite și alpaca are o suprafață de 45 de hectare, iar Nicole și Keith au modernizat-o de mai multe ori. Pe lângă piscină, cei doi au amenajat aici o sală de fitness, un teren de tenis și au amenajat movile acoperite cu iarbă în jurul fermei pentru a bloca orice privire indiscretă din afara fermei.

2009: O casă de vis în Sydney

Deși abia cumpărase ferma Bunya Hill, Nicole Kidman a mai făcut o investiție importantă, achiziționând un penthouse situat în apropiere de casa mamei sale, Janelle. Apartamentul de 6 milioane de dolari are 420 de metri pătrați și se află la etajul 21 dintr-un bloc de locuințe de lux, Latitude Building din Milsons Point, de unde poate fi admirată priveliștea superbă a portului Sydney.

În 2011, cuplul a mai cumpărat un apartament la etajul 19 în același bloc, de astă dată cu 2,68 milioane de dolari, pe care vedeta îl folosește ca birou.

2010: Refugiul din Manhattan

În urmă cu nouă ani, Nicole Kidman și Keith Urban au cumpărat cu 13,53 milioane de dolari un duplex amenajat de un designer. Locuința este situată pe Eleventh Avenue, la numărul 200, în cartierul cochet Chelsea, și oferă trei dormitoare, două terase și priveliștea râului Hudson. Dar cele mai interesante dotări sunt liftul interior care ridică mașina vedetei, un Audi Q7, pe o platformă suspendată, așa că aceasta nu are bătăi de cap din cauza locului de parcare.