Naomi Campbell, scandal pe Instagram: Vedeta şi-a micşorat nasul cu Photoshop

Vedeta în vârstă de 47 de ani e acuzată pe Instagram că îşi promovează o imagine falsă, în care are nasul subţiat cu ajutorul Photoshop.

Supermodelul a reușit să-i enerveze pe mulți cu o singură poză. Naomi a postat marți o imagine pe Instagram care i-a provocat pe fani să o acuze că își promovează o imagine falsă. Aceștia au remarcat că în fotografia portret nasul ei este mai subțire după ce a trecut printr-o editare în Photoshop.

Imaginea cu pricina, în care Naomi apare fără machiaj, face parte dintr-o ședință foto pentru o campanie de promovare. "#Mood #Bare @narsissist @patti_wilson #Family", a scris ea în postarea de pe Instagram.

Fanii au taxat-o imediat pentru că și-a prelucrat digital imaginea.

"De ce ți-au prelucrat nasul cu Photoshop? Poza originală cu nasul tău real (cu pielea ta naturală, de altfel) era mai bună", a scris cineva.

"De ce ți-au făcut nasul mai mic? În poza originală e mai lat", a întrebat alt fan.

"I-au făcut nasul anormal de mic. De ce să-i schimbi atât de stupid frumusețea!!!", este un alt comentariu, în timp ce un fan a întrebat-o: "Ești frumoasă, dar unde ți-e nasul?".

Există însă și admiratori, printre care Kim Kardashian și Yolanda Hadid, care s-au declarat impresionați de portretul modelului britanic, menţionează cotidianul britanic Daily Mail.
"Uimitor", "Ești perfectă", "Te iubesc", "Perfecțiune!!!".

În ciuda frumuseții sale care o încadrează între cele mai frumoase femei din lume și care a fost prețuită prin nenumărate campanii de promovare, prezentări de modă și apariții pe copertele revistelor glossy din toată lumea, Naomi Campbell a mărturisit recent că întotdeauna a trăit cu sentimentul că nu are un corp frumos. Ea a vorbit despre nesiguranța sa în privința aspectului fizic într-o emisiune de televiziune britanică realizată de Piers Morgan și Susanna Reid, care au întrebat-o despre celebritățile care postează selfie-uri nud pe rețelele de socializare.
Când gazdele le-au dat ca exemplu pe Naomi Campbell și Emily Ratajkowski, Naomi a răspuns: "Așa sunt ele. Asta vor să facă. Eu nu pot s-o fac."

"Am avut întotdeauna o imagine realistă despre corpul meu. Când am ajuns prima oară la New York, dacă purtam ceva subțire și mulat, puneam un cardigan pe deasupra, ca să-mi ascund fundul"
, a adăugat vedeta.

Susanna i-a spus că mulți telespectatori vor fi surprinși să o audă spunând asta. "Așa m-am simțit mereu. Mi-au trebuit mulți ani ca să mă simt confortabil în lenjerie", a explicat modelul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2018