Lady Gaga a împlinit 33 de ani: 20 de imagini care arată cum s-a schimbat vedeta din „A Star is Born“

Prima vedetă din istorie care a câștigat premiile Grammy, BAFTA, Globul de Aur și Oscar în același an, Lady Gaga a trecut prin mai multe schimbări de stil înainte de a cunoaște succesul.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe care toată lumea o cunoaște ca Lady Gaga, a împlinit 35 de ani pe 28 martie. Cu 14 ani în urmă, ea pătrundea în lumea muzicii, transformându-se dintr-o artistă necunoscută într-o vedetă. S-a născut o stea, așa cum o spune titlul filmului în care ea a făcut pereche cu Bradley Cooper, și care i-a adus un Oscar în 2019, iar de atunci Lady Gaga a continuat să influențeze major muzica.

Pe drumul său spre triumf, artista a trecut printr-o transformare continuă, în care a trecut treptat de la stilul extravagant care o ajuta să se remarce, la eleganța pe care o îmbrățișează și care i se potrivește acum.

Rivalitatea cu Madonna și Marilyn Manson


În 2006, când și-a luat numele de scenă, inspirat de iubitul său de atunci, Rob Fusari, și de videoclipul "Radio Gaga" al trupei Queen, Lady Gaga a atras repede atenția cu stilul ei muzical, dar și cu aparițiile originale - machiaj abundent, gene false, accesorii strălucitoare și ținute neconvenționale în culori stridente.

După apariția în rochia din hălci de carne, despre care a spus că a reprezentat o formă de susținere a drepturilor civile, reușind să rivalizeze cu Madonna și Marilyn Manson, Lady Gaga a continuat să șocheze, să provoace și să încânte, deopotrivă.


În 2014, însă, la aproape un deceniu de la debutul în "muzica mare", ea a început să creeze un alt tip de muzică, mai profundă, iar stilul său vestimentar s-a schimbat: vedeta a renunțat la ținutele șocante pentru a aborda linii mai elegante și a devenit imaginea unor branduri importante, precum H&M și Versace.

S-a născut o stea


În 2018, când a înregistrat celebra piesă de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", prima producție regizată de Bradley Cooper, Lady Gaga a trecut la un registru muzical nou, reprezentat de piesa "Shallow" a devenit un hit și a marcat trecerea artistei la un alt registru muzical. Ținutele sale au devenit mai feminine, iar Lady Gaga a început să capete clasă.



Un an mai târziu, în 2019, Lady Gaga a ajuns la apogeul visat și pe deplin meritat.
A câștigat atunci trei premii Grammy, un Glob de Aur, un premiu BAFTA și un Oscar. A devenit, totodată, prima persoană din istorie care a câștigat premiile Grammy, BAFTA, Globul de Aur și Oscar în același an.

Diamantul purtat de Audrey, simbolul triumfului


Lady Gaga a purtat la gala Oscar din februarie 2019 un colier cu faimosul diamant Tiffany, în valoare de 23 de milioane de dolari. Înaintea ei, doar două femei l-au mai purtat, iar a doua a fost Audrey Hepburn, expresia absolută a frumuseții și eleganței feminine. Celebra casă a avut însă încredere în forța cântăreței, o dovadă în plus că stilul ei este foarte apreciat.

Citește și: Rihanna și-a luat casă în Beverly Hills. 5 dormitoare, 7 băi și piscină, totul la un preț special


"Lady Gaga este o creatoare deplină, inovatoare și distrugătoare de reguli, și sunt încântat că ea va purta legendarul diamant Tiffany la gala premiilor, pe covorul roșu, pentru prima oară de când a fost descoperit, în urmă cu 141 de ani", a declarat atunci Reed Krakoff, reprezentantul Tiffany & Co’.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.