Jessica Alba, trasă pe dreapta: Cu un zâmbet a scăpat de amendă

Vedeta a fost oprită de un polițist pentru că ținea telefonul mobil în mână în timp ce se afla la volan. Ea a scăpat cu un avertisment.

Actrița în vârstă de 37 de ani a fost oprită, miercuri, în trafic, de un polițist, în Beverly Hills, în timp ce conducea o mașină Tesla de culoare neagră. Agentul a observat că Jessica Alba ținea telefonul mobil în mână și i-a cerut explicații.

În California este permisă utilizarea unui dispozitiv hands-free în timpul conducerii automobilului, dar Jessica Alba nu folosea un asemenea sistem.

Prinsă cu mobilul în mână, ea a susținut că doar ținea telefonul, fără a-l utiliza. Și ca să fie mai convingătoare, a avut grijă să afișeze zâmbetul ei de milioane, în timp ce-i explica polițistului că n-ar face așa ceva - să vorbească la telefon în timp ce conduce.

"Trucul" a funcționat: întrucât agentul nu a surprins-o vorbind la telefon, i-a dat doar un avertisment.
Probabil că și atitudinea ei deschisă a contat, dar, potrivit unei surse citate de tabloidul online american TMZ, se pare că polițistul nu a favorizat-o pentru că avea o vedetă în față, întrucât acesta pur și simplu nu și-a dat seama că ea era Jessica Alba.

Nu se știe dacă mai era cineva în mașina actriței când aceasta a fost oprită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2018