Fiica Danei Săvuică a rezistat doar patru luni la studii în Anglia

După doar un semestru în care a studiat ştiinţele politice în Marea Britanie, Julie, fiica în vârstă de 20 de ani a Danei Săvuică, a decis să renunţe la bursa de 800 de euro pe care o primea lunar pentru cazare şi transport.

Ea se va despărţi de colegi în cadrul unei petreceri pe care o va da pe data de 8 decembrie, chiar de ziua ei de naştere, scrie Click!.

Potrivit ziarului citat, tânăra a preferat să renunţe la studiile politice de la Birmingham, din cauza dorului de familie şi de prieteni, a rigorii englezeşti greu de asimilat şi a climei neprietenoase din Marea Britanie. Julie se va întoarce acasă în această lună şi îşi va continua studiile în ţară.

"Julie a fost trimisă acolo de Universitatea Bucureşti, a cărei studentă e la Ştiinţe Politice. A intrat pe singurul loc cu bursă, dar nu mai vrea să rămână acolo. S-a convins că învăţământul nostru universitar e net superior celui din Marea Britanie. Se mai adaugă şi dorul de prieteni, părinţi, chiar şi clima… Ea îşi doreşte să ajungă diplomat, ca bunicul ei. Tatăl meu, George Săvuică, a fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaezia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru, Finlanda", a declarat Dana Săvuică pentru Click!.



Deţinătoare a diplomei TOEFL, care îi permite să studieze în străinătate, Julie Săvuică nu va mai beneficia, la cerere, de bursa ERASMUS în valoare de 800 de euro pe lună, bani cu care îşi achita cazarea şi transportul în Anglia.

Julie este atrasă de modă din perioada liceului şi a fost cooptată de mama ei în pregătirea unor colecţii. Mai mult, mama şi fiica au pozat sexy, împreună, pentru revista Tabu, în 2012. "Este destul de ciudat, dar a fost o experienţă fantastică. Mai ales că eu am fost uşor intimidată de ideea asta a voastră, pe când ea a fost foarte cool, mărindu-mi disconfortul şi în acelaşi timp crescându-mi admiraţia pentru ea. Când i-am prezentat propunerea TABU de a poza senzual, a zâmbit uşor şi a spus: <<Interesantă provocarea... o să puna multă lume pe gânduri>>", a declarat Dana Săvuică.

Vedeta TV a mai spus că ar înţelege de ce fiica sa ar putea decide să îi urmeze exemplul şi să pozeze nud, într-o zi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2013