Diferiți, dar împreună: 10 cupluri de vedete care nu țin cont de gura lumii

Nu dau doi bani (sau dolari) pe ce spune lumea și bine fac: iubirea acestor celebrități e mai puternică decât orice stereotipuri și prejudecăți.

Cuplurile moderne continuă să distrugă toate șabloanele sociale: diferența de vârstă, aspectul fizic și poziția socială a partenerului nu pot împiedica doi oameni să se iubească. Când fericirea e atât de aproape, de ce ar conta ce crede lumea?

Multe vedete calcă în picioarele clișeele înrădăcinate în societate.

Poveștile lor de iubire demonstrează că pentru ele banii, vârsta sau aspectul fizic nu înseamnă totul - fericirea stă în calitatea umană a partenerului. Bright Side ne arată câteva celebrități care formează cupluri ieșite din comun.

Peter Dinklage și Erica Schmidt

S-au căsătorit în 2005, înainte ca Peter să devină celebru. Faptul că el suferă de nanism nu l-a împiedicat să-și găsească iubirea. Cei doi sunt cea mai clară dovadă că oricine își poate găsi sufletul pereche.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Sunt căsătoriți din 1996. Cu 13 ani mai în vârstă decât soțul ei, Furness a fost deseori criticată de fani, care consideră că starul ar fi meritat o parteneră mai tânără și mai atrăgătoare. Hugh Jackman o iubește, însă, la nebunie și se consideră cel mai fericit bărbat din lume, indiferent de ceea ce spune lumea.

Nicole Kidman și Keith Urban

Sunt împreună de 15 ani, au doi copii împreună și se potrivesc perfect, deși ea e mai înaltă decât el. Nicole are 1,75 metri înălțime, iar Keith măsoară 1,72 și cu toate acestea, actrița nu evită să poarte tocuri înalte. Diferența de înălțime nu-i deranjează deloc.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley

Relația lor a început în 2010 și între timp au devenit părinți. Rosie este cu 19 ani mai tânără decât Jason, dar această diferență nu are nicio importanță pentru ei.

Kurt Russell și Goldie Hawn

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Au început să se întâlnească acum 36 de ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Relația lor nu s-a schimbat cu nimic din prima zi până acum.

Harrison Ford și Calista Flockhart

Cei doi actori formează un cuplu solid, în ciuda diferenței de 22 de ani dintre ei. Harrison Ford are 78 de ani, iar Calista, a treia lui soție, cu care s-a căsătorit în 2010, are 56 de ani.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias

Cele două vedete sunt împreună de aproape 20 de ani. Deși au apărut tot timpul zvonuri despre o posibilă nuntă, fosta tenismenă și cântărețul spaniol nu s-au căsătorit niciodată.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith

Bruce Willis și Emma Heming

Sunt împreună de zece ani și au două fete. Chiar dacă Bruce Willis este cu 23 de ani mai în vârstă decât Emma, cei doi au o relație foarte bună.

Jeff Bridges și Susan Geston

Sunt căsătoriți de 42 de ani. Când s-au cunoscut, Bridges era deja cunoscut și avea un Oscar în palmares, iar Geston era o simplă chelneriță care abia mai stătea în picioare după ce suferise un accident. Dar actorul a simțit că ea este femeia de care avea nevoie. Și a avut dreptate!