Cum arată vedetele când coboară de pe scenă: 10 exemple clare

Aproape toate vedetele trag o linie clară între activitatea lor profesională sau aparițiile publice și viața privată. Când apar în public, poartă ținute excentrice pentru a atrage atenția, dar în viața de zi cu zi preferă, de regulă, să păstreze cât mai mult discreția.

Doar cei mai fideli fani știu cum arată idolii lor în viața de zi cu zi, iar diferența dintre look-ul lor celebru și cel obișnuit, nestilizat, este atât de mare, încât unele vedete pot merge liniștite pe stradă fără a fi recunoscute.

Bright Side a ales 10 vedete care arată altfel când coboară de pe scenă, iar diferențele sunt clare.

Lady Gaga

Din 2008, oamenii asociazată termenul "excentric" cu Lady Gaga. Fiecare nouă ținută pe care o poartă când cântă sau în aparițiile publice produce uimire și te întrebi imediat - cum poate cineva să creeze așa ceva?
Astăzi, imaginea cântăreței nu mai pare atât de nebună. Dar în viața reală, Gaga este complet diferită și s-ar putea să n-o recunoști, pentru că preferă ținute sport, iar uneori renunță la machiaj.

Marilyn Manson

Aproape nimeni nu știe cine este Brian Hugh Warner. Dar din 1989, când s-a autointitulat Marilyn Manson, toată lumea a auzit de el. Numele său de scenă este o combinație între primul nume al sex-simbolului anilor '60 din SUA, Marilyn Monroe și al doilea nume al criminalului în serie Charles Manson.
Imaginea lui gotică, atât de șocantă la început, a devenit emblematică, iar astăzi oamenii nu-și pot imagina că artistul arată cu totul altfel în afara scenei. Într-o zi normală, el arată aproape ca un tip obișnuit și nu atrage atenția.

Miley Cyrus

În ultimele ei turnee, din 2014 și 2015, Miley a șocat cu costumele și mișcările ei din timpul concertelor. Unii i-au apreciat creativitatea surprinzătoare, alții au fost dezgustați de stilul ei vulgar, aproape obscen, de a se exprima. Dar când coboară de pe scenă, Miley arată diferit. Vedeta preferă hainele sport, cât mai lejere și nu iese în evidență.

Till Lindemann

Solistul trupei rock Rammstein este și el un personaj surprinzător. Acum te dă pe spate la un concert cu machiajul și costumațiile lui, acum trece pe lângă tine fără să-ți dai seama cine e. Pentru că atunci când nu cântă, tipul "fioros" se tranformă într-un om obișnuit, mai ales după ce a renunțat la piercing.

Madonna

Cântăreața americană nu este renumită doar pentru talentul ei, ci și pentru costumațiile pe care le poartă în show-urile sale. Anul acesta, a apărut la Met Gala cu o coroană pe cap și cu un văl negru care îi acoperea chipul. În viața de zi cu zi, însă, Madonna poartă ținute indie și uneori renunță la machiaj, așa că nu-i chiar ușor de recunoscut.

Elton John

Starul este renumit pentru costumele cu sclipici pe care le poartă pe scenă și pe care le combină cu accesorii amuzante. Dar în zilele în care nu cântă, poartă ținute sport și arată total diferit. Singurul lucru pe care nu-l schimbă este obiceiul de a purta ochelari de soare.

Katy Perry

A devenit celebră grație pieselor, dar și ținutelor sale. Cu timpul, Perry și-a mai domolit pasiunea pentru costumațiile extravagante, dar acestea nu și-au pierdut strălucirea. În viața de zi cu zi, ea preferă haine practice și lejere. În plus, nu se teme că oamenii ar putea s-o recunoască atunci când renunță la machiaj.

Cher

Cariera sa se întinde pe parcursul a peste 50 de ani, timp în care a rămas una dintre cele mai importante figuri ale muzicii. Dincolo de aparițiile sale nebunești din concerte, în viața obișnuită totul revine la normal. Iarna preferă căciulile mari și călduroase, scrie Bright Side.

Nicki Minaj

Cântăreața hip-hop își alege mereu cu atenție costumația de scenă și îi place să surprindă publicul cu ținutele sale. În viața de zi cu zi, chiar dacă alege haine mai simple, nu renunță la aparițiile strălucitoare.

Sacha Baron Cohen

Singurul actor din această listă, dar unul foarte controversat, Cohen provoacă tot timpul criticii și publicul cu personajele pe care le interpretează. Uneori, el rămâne "în pielea" personajelor când participă la unele evenimente, iar asta îl prinde foarte bine de multe ori. Dar când revine la viața normală, este un soț foarte bun și un tată grijuliu.