Cea mai bună vecină: Cum a devenit Kim Kardashian eroina cartierului după ce și-a salvat casa de flăcări

Kim a dat lovitura: și-a ferit casa de incendiul devastator, dar i-a cucerit și pe vecinii săi, care nu mai contenesc să-i mulțumească.

Proprietatea în valoare de 60 de milioane de dolari pe care Kim Kardashian și Kanye West o dețin în Hidden Hills a scăpat ca prin urechile acului de flăcările devastatoare ale incendiului Woolsey Fire care a făcut ravagii în sudul Californiei. Pompierii au făcut eforturi supraomenești pentru a opri înaintarea flăcărilor și pentru a limita daunele. Potrivit TMZ, Kim și Kanye au angajat o echipă privată de pompieri care a lucrat non-stop pentru a opri extinderea incendiului în cartier, iar vecinii celor două staruri le sunt recunoscători pentru că astfel ei le-au salvat și lor casele.

Pe lângă succesul acestei operațiuni costisitoare, Kim Kardashian a reușit și o lovitură de imagine.

Vedeta și soțul ei au donat 500.000 de dolari pentru victimele incendiilor din California. Kim a participat la ediția de miercuri seară a show-ului de televiziune realizat de Ellen DeGeneres și a adus în studio un cec în valoare de 100.000 de dolari, semnat de soțul ei, pentru un pompier a cărui casă a fost distrusă de incendiul devastator.

Kim a ținut să le mulțumească pompierilor care i-au salvat proprietatea, subliniind că fără ei, nu ar fi avut nicio șansă. "Focul ajunsese la porțile noastre și din fericire am avut pompierii care ne-au ajutat să înlăturăm flăcările", a spus ea.
"Încă nu ne-am întors în casa noastră, pentru că mirosul de fum este prea puternic", a adăugat vedeta

Kim a vorbit și despre echipa privată de pompieri pe care a angajat-o. "Casa noastră se află chiar la capătul unui parc mare care a ars în întregime și dacă lua foc casa noastră, ardeau și celelalte. Ne-au salvat casa și i-au salvat și pe vecinii noștri, m-am asigurat că ei verifică fiecare casă de lângă parc. Deci nu a fost doar casa noastră", a precizat ea.

Starleta a dezvăluit că a angajat pompieri privați la sugestia unui prieten care și-a pierdut locuința într-un incendiu anterior.
"Am fost norocoși... Știu că nu toată lumea își permite acest lux. Dar noi ne-am permis să angajăm pompieri privați", a recunoscut ea.

Vedeta a vorbit apoi apoi donațiile pe care le-a făcut, la care au contribuit și Adidas, dar și brandul lui Kanye, Yeezy: 200.000 de dolari s-au dus către California Fire Foundation, iar 200.000 către California Community Foundation’s Wildfire Relief Fund. "Ne-au salvat cartierul, le suntem recunoscători", a declarat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.