Ce se întâmplă cu Selena Gomez? Vedeta e internată într-o clinică psihiatrică

Cântăreaţa a fost spitalizată după două episoade de cădere nervoasă suferite în ultimele două săptămâni. În prezent, ea se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale.

Selena Gomez a primit în două rânduri tratament de specialitate după ce a suferit de fiecare dată o cădere psihică, la câteva săptămâni după ce în presă au apărut informații că Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, anunță TMZ.

Primul episod a avut loc în ultima săptămână din luna septembrie, la locuința vedetei în vârstă de 26 de ani.

Ea a fost internată atunci la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Artista a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar analizele au indicat un număr alarmant de mic de leucocite în sânge, a declarat o sursă pentru TMZ.

După câteva zile, Selena Gomez a ieșit din spital, dar a fost internată din nou după ce alte analize sagvine au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică.
Ea a fost mutată apoi într-o clinică psihiatrică de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde este ținută sub supraveghere, scrie site-ul citat.

Selena Gomez a mai fost internată și în 2014 într-o clinică de dezintoxicare.

Cu câteva zile înainte, vedeta le-a mărturisit fanilor, într-un live de o oră pe Instagram, că depresia a făcut parte din viața ei timp de cinci ani. "Depresia și anxietatea au fost înaintea a tot ce am făcut în viața mea, în orice lucru", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2018