Brigitte Sfăt şi-a mărit posteriorul: „Ilie îmi spunea că e mic”

Vedeta s-a operat la o clinică din Germania, dar fostul sportiv tot are câte ceva de comentat despre aspectul ei fizic.

Sătulă de criticile lui Ilie Năstase, Brigitte şi-a zis că este mai bine să-şi facă câteva intervenţii estetice. În urmă cu câteva săptămâni, ea a mers la o clinică estetică din Germania, unde şi-a făcut două intervenţii: un implant de sprâncene şi mărirea feselor.

Brigitte a mărturisit că Ilie o tachinează mereu pe seama imperfecţiunilor ei: "El comentează în fiecare dimineaţă, când citeşte ziarul.

Îmi spunea că sunt spână, că nu am sprâncene. Mi-am făcut implant de sprâncene. El mi-a spus că se poate aranja şi cu fundul şi mi-a propus varianta prin care să-mi extragă grăsime din corp să îmi bage în fund. Eram foarte slabă şi a trebuit să mă îngraş şase kilograme. Acum zice că am fundul prea mare, nicicum nu e mulţumit. Nu pot să mai pot blugii vechi, nu îmi mai vin", a mărturisit vedeta la Kanal D.

"Intervenţia a fost dureroasă, a trebuit să port anumiţi pantaloni.
M-am operat în Germania, acolo unde mi-am făcut şi implantul de sprâncene"
, a mai spus ea.

Brigitte Sfăt a povestit, în trecut, despre eforturile continue pe care le face pentru a rămâne în atenţia lui Ilie Năstase. Ea a mărturisit la Kanal D un episod petrecut cu trei zile înainte de nuntă, când a descoperit un mesaj de la o admiratoare a fostului tenismen.