Bianca Drăguşanu, apusul unei vedete. De ce nu mai e la modă?

Ea va continua să promoveze acel tip de femeie care atinge perfecţiunea prin intermediul bisturiului, care nu ştie să facă nimic şi care depinde întotdeauna de un bărbat sau altul

Bianca Drăguşanu, vreme de peste un deceniu, s-a insinuat în imaginaţia românilor. A reprezentat drumul spre succes şi frumuseţe al oricărei fete din ţară.

A fost descoperită de Mircea Radu şi caravana ”Din Dragoste”, un show siropos difuzat de Antena 1 cu mare succes la public la începutul acestui secol.
Bianca Drăguşanu apare în emisiune în anul 2001 şi, de atunci, are un traseu fulminat, aruncând în aer imaginaţia bărbaţilor, dar şi a femeilor, motivele fiind diferite.
Evoluţia ei a avut mare legătură cu explozia presei tabloide când trei ziare - Click, CanCan şi Libertatea aveau împreună peste un milion de exemplare tipărite zilnic.

Tot atunci, au apărut şi primele emisiuni de scandal la televiziuni, aşa că nevoia de celebrităţi a fost mare, autenticitatea nu a mai contat.
Bianca Drăguşanu a profitat de celebritatea lui Cătălin Botezatu, creatorul de modă, iar alături de acesta au construit o poveste de dragoste care avea ca scop să estompeze un scandal amoros cu un fotomodel masculin al creatorului de modă. Iar povestea a prins, transformând-o pe Bianca din cenuşăreasă în prinţesă.

1 Iulie 2015