Bella Hadid, vedetă la înălţime: A plecat cu elicopterul la distracţia de weekend

Modelul a postat pe Instagram o imagine în care apare în elicopterul personal, în zbor spre distracţia sa preferată, călăria.

Bella Hadid a fost la înălţime în weekend. La propriu şi la figurat. Modelul în vârstă de 21 de ani a lăsat în urmă viaţa agitată din New York şi a zburat cu elicopterul personal spre ferma de la ţară în care o aşteaptă cei mai buni prieteni: caii. Pasionată de călărie, vedeta nu uită de hobby-ul său şi de câte ori are timp liber preferă să evadeze puţin din ritmul cotidian pentru a se relaxa puţin în aer liber alături de animalele sale preferate.

Sâmbătă, Bella a postat pe Instagram o fotografie interesantă. Îmbrăcată cu pantaloni crem şi o cămaşă semitransparentă care trăda lipsa sutienului, lăsând foarte puţin loc imaginaţiei, vedeta privea spre camera foto cu ochelarii de soare pe nas, în timp ce elicopterul privat survola New York-ul. O imagine care inspiră lux şi opulenţă, în stilul cu care Bella Hadid Hadid s-a consacrat pe reţeaua de socializare.

Într-o altă imagine publicată pe Instagram, modelul este surprinsă din spate în ţinuta creată de Paco Rabanne, în timp ce se îndreaptă spre aparatul de zbor, cu o geantă Dior în mână, însoţită de angajat care îi transporta bagajul. Fiica lui Mohammed şi Yolanda Hadid a adăugat la postarea sa o etichetă cu numele celebrului designer care a creat ţinuta pe care o purta.

Vedeta a mai postat o fotografie cu Statuia Libertăţii văzută din elicopterul care traversa râul Hudson, iar după ce a aterizat ea a revenit cu o imagine în care apare calul său, alături de mesajul "WHEREIBELONG".

La începutul acestui an, Bella a vorbit pentru Teen Vogue despre despărţirea dureroasă de calul ei preferat, Lego, şi despre renunţarea la visul de a participa la proba de echitaţie de la Olimpiadă după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, moment despre care a spus că a fost cea mai mare înfrângere a sa. "Lego era sufletul meu, cursa mea pe care o făceam sau muream. Când a trebuit să îl vindem, am avut o cădere! Am fost traumatizată", a povestit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017