Au fost cândva împreună: 12 cupluri de vedete cum azi nu mai există

Cândva erau cele mai frumoase și mai admirate cupluri. Erau în atenția tuturor, iar iubirea lor părea eternă, dar destinul a făcut ca ei să-și găsească fericirea în altă parte. Mulți s-au căsătorit și au devenit părinți, iar poveștile de dragoste care ne-au fascinat în anii '90 și în anii 2000 au rămas în urmă.

Cu fiecare poveste de dragoste care s-a stins am pierdut puțin din încrederea în iubirea adevărată, însă rămânem cu consolarea că măcar ceea ce a fost frumos nu poate fi șters niciodată.

Bright Side ne invită să ne amintim câteva cupluri legendare care nu mai există acum și care ne-au rămas în suflet.

Jennifer Aniston și Brad Pitt

S-au căsătorit în 2000, după o relație de doi ani și s-au despărțit... ei bine, toată lumea știe de ce: din cauza Angelinei Jolie, care l-a fermecat pe Pitt în timp ce lucrau împreună la "Mr. & Mrs. Smith". Jennifer și Brad Pitt nu au avut copii și au divorțat în 2005.

Nicole Kidman și Tom Cruise

Una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood, Nicole și Tom s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Days of Thunder / Zilele tunetului", în 1989, și s-au căsătorit în anul următor, în ajunul Crăciunului. În timpul căsniciei, au adoptat doi copii, o fată -Isabella Jane, și un băiat - Connor Anthony.
Relația lor a început să scârțâie când filmau împreună pentru "Eyes Wide Shut". În timp ce jucau într-o producție care redă criza unui cuplu, ei n-au reușit să o rezolve pe a lor în viața reală.

Monica Bellucci și Vincent Cassel

S-au cunoscut în 1996, la filmările pentru "The Apartment". După trei ani de relație pasională, Monica și Cassel s-au căsătorit. Mariajul lor a durat 14 ani, timp în care au devenit părinții a două fiice și au jucat împreună în nouă filme. Pe 24 august 2018, fostul soț al Monicăi, Vincent Cassel (51 de ani) s-a căsătorit cu un model în vârstă de 21 de ani, Tina Kunakey.

Cindy Crawford și Richard Gere

Un alt cuplu legendar. Cindy era considerată cea mai frumoasă femeie din lume când s-a căsătorit cu unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood. Gere dăduse lovitura cu rolul din "Pretty Woman", iar cariera lui se afla într-o ascensiune fulminantă.
Cei doi au avut o nuntă modestă în Las Vegas, cu doar patru martori și "verighete" făcute din ambalaj de gumă de mestecat. Din nefericire, mariajul lor a rezistat doar patru ani. Doi factori au determinat despărțirea: atenția sufocantă a presei și faptul că Gere nu-și dorea copii.

Vanessa Paradis și Johnny Depp

Deși n-au fost căsătoriți, nimeni nu credea că se vor despărți, atât de puternică era legătura lor! Și totuși, după 14 ani, Depp a lăsat-o pe Vanessa pentru a se aventura într-o căsătorie sortită eșecului cu capricioasa actriță Amber Heard, partenera din "The Rum Diary". Vanessa și Johnny Depp au doi copii: o fiică, modelul Lily-Rose Melody Depp, și un fiu, John “Jack” Christopher Depp III. În timp ce Depp a divorțat, Venessa Paradis s-a căsătorit în iulie 2018 cu regizorul Samuel Benchetrit.

Madonna și Sean Penn

Două staruri cu un ego nestăpânit au conviețuit o vreme și au format unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz. Madonna și Sean Penn s-au cunoscut în 1985 la studiourile Warner Brothers, în timpul filmărilor pentru clipul "Material Girl", iar aventura lor a început instantaneu. În același an, s-au căsătorit în Malibu. În ziua nunții, paparazzii dădeau târcoale cu elicopterele, în timp ce actorul trăgea furios cu pușca spre ei, încercând să-și apere viața privată.
Madonna și Sean Penn s-au despărțit din cauza patimei lui pentru băutură și a temperamentului său nestăpânit, fiind foarte agresiv, scrie Bright Side.

Uma Thurman și Ethan Hawke

Una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood. Cei doi actori s-au cunoscut în timp ce lucrau pentru "Gattaca", în 1997, iar relația lor s-a înfiripat în primele zile de filmare. Uma Thurman și Ethan Hawke s-au căsătorit în mai 1998, iar la două luni după nuntă au devenit părinții unei fete. Patru ani mai târziu s-a născut și fiul lor. În 2005, cei doi actori au divorțat.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Presa și fanii i-au numit "Bennifer". S-au cunoscut la filmările pentru "Gigli" și s-au logodit în noiembrie 2002. Nunta lor era programată pentru 14 septembrie 2003, dar a fost anulată cu doar o zi înainte, când ei au decis să se despartă.

Kim Basinger și Alec Baldwin

Cei doi actori s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "The Marrying Man", în 1991. Alec avea atunci 32 de ani, iar Kim avea 37. Toată echipa de filmare a putut urmări cum a evoluat povestea lor de dragoste, cu toate certurile, împăcările, tandrețurile și escapadele din pauzele de filmări. S-au căsătorit în 1993, iar după doi ani a venit pe lume fiica lor, Ireland, actualmente model. În 2002 s-au despărțit, după un lung proces de divorț.

Demi Moore și Bruce Willis

S-au cunoscut în 1987 și s-au căsătorit după câteva luni, în Las Vegas. După nuntă, carierele lor au luat avânt, Bruce devenind celebru cu seria "Die Hard", în timp ce Demi a dat lovitura cu rolul din "Ghost / Stafia". Tineri, frumoși și faimoși, Bruce Willis și Demi Moore au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și au devenit părinții a trei fete. După 11 ani de căsnicie, cei doi actori s-au despărțit, dar au și acum o relație amicală.

Elizabeth Hurley și Hugh Grant

Povestea de dragoste dintre personajele pe care ei le-au jucat în "Rowing with the Wind" s-a transformat într-o relație între cei doi actori. Au fost împreună timp de 13 ani și au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, dar s-au despărțit în anul 2000. Cei doi au și acum o relație bună, iar Hugh Grant l-a botezat pe fiul actriței, Damian Charles Hurley.

Sienna Miller și Jude Law

S-au cunoscut în 2004, în timpul castingului pentru filmul "Alfie" și la scurt timp după aceea și-au anunțat logodna, însă s-au despărțit în 2005, după ce s-a aflat că Jude a înșelat-o cu bona copilului lui din prima căsătorie. După mai mulți ani, Sienna Miller și Jude Law au încercat să-și reia relația, dar s-au despărțit din nou.