9 femei celebre care nu se sfiesc să poarte aceeași ținută de două ori

În lumea vedetelor există o regulă nescrisă potrivit căreia o ținută nu trebuie purtată de două ori. Dar aceste femei nu sunt genul care să respecte reguli nescrise.

Purtarea aceleiași ținute de două ori este considerată o greșeală de cod vestimentar în lumea celebrităților. Vedetele își înnoiesc în fiecare sezon garderoba cu noi colecții și fiecare apariție publică atrage atenția presei și a publicului.
Însă există și câteva excepții notabile: unele femei celebre nu se sfiesc să poarte de două ori aceeași ținută.

Bright Side prezintă 9 vedete cărora nu le pasă de regulile modei și poartă ce vor, când vor.

Victoria Beckham

Pentru ea, nu contează dacă iese în oraș să se plimbe sau are ceva important de făcut. Victoria nu vede nimic greșit în a purta de două ori o ținută care îi place, mai ales că știe cum să o refolosească astfel încât să arate ca și cum ar fi prima oară.

Cate Blanchett

Actrița a purtat de două ori această superbă rochie Armani. Prima dată la gala Globurilor de Aur din ianuarie 2014, apoi după patru ani, la Festivalul de film de la Cannes.

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a demonstrat de mult timp că este o persoană onestă și pragmatică. Kate preferă de multe ori să poarte haine care nu costă o avere, ba dimpotrivă, au prețuri accesibile pentru oricine. Și poartă de două sau chiar de trei ori ceea ce îi place. De exemplu, Kate a îmbrăcat de două ori această ținută splendidă creată de Alexander McQueen înainte de a purta și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Meryl Streep

În 2009, actrița a atras atenția când a apărut la un eveniment din cadrul premiilor BAFTA într-o rochie pe care a mai purtat-o tocmai în 1979, la gala Oscar. Actrița a postat pe Instagram două imagini în care apare purtând aceeași rochie la cele două evenimente.

Michelle Obama

Fosta Prima Doamnă a Americii arată mereu în formă, chiar și când poartă o rochie de două ori. În septembrie 2010, Michelle Obama a venit într-o rochie neagră cu motiv floral la un eveniment din New York, iar doi ani mai târziu, ea a purtat-o din nou într-o vizită oficială la Arlington.

Helen Mirren

Actrița a ridicat ștacheta și mai sus, purtând aceeași rochie într-un interval de numai două luni - în septembrie 2015 și în noiembrie 2015. Se pare că ea ține foarte mult la această piesă Dolce & Gabbana cu imprimeu inspirat din desenele copiilor.

Meghan Markle

Chiar dacă pare dependentă de lux, Ducesa de Sussex încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și poartă de mai multe ori unele ținute. Rochia roz Aritzia, cu un preț mai mic de 100 de lire sterline (117 euro), la care a asortat o haină roșie, a stârnit multe discuții în lumea modei în ianuarie anul acesta. Cu toate acestea, ea a îmbrăcat-o și cu altă ocazie, în luna octombrie.
La fel a procedat și cu o rochie cu dungi late, pe care a purtat-o la sfârșitul unei vizite la Sydney. Un an mai târziu, ea a îmbrăcat-o din nou în Africa de Sud.

Anna Wintour

Chiar și "Doamna de fier" a modei, una dintre cele mai influente persoane din această industrie, a purtat o rochie de două ori. În 2012, ea a venit la o recepție oferită de premierul Marii Britanii cu o ținută pe care a îmbrăcat-o și cu trei ani înainte, la Met Gala.

Helena Bonham Carter

Actrița are gusturi foarte extravagante, așa că face impresie la fiecare apariție. Și nu are nicio problemă să poarte aceeași ținută de două ori. Ea a apărut în această rochie în 2012, la Festivalul de film de la Londra, la un an după ce o purtase cu o altă coafură și accesorii.