9 bărbați celebri care și-au crescut singuri copiii: Au cu ce se mândri!

Femeile celebre se descurcă mai ușor să crească un copil singure decât o femeie obișnuită - banii pot face orice sau aproape orice. Dar pentru un bărbat, chiar și pentru unul celebru, situația se complică. Și totuși, unii au ajuns în această situație după o despărțire sau după o tragedie, dar n-au dat bir cu fugiții, luându-și rolul de tată în serios și ținând loc și de mamă.

Asemenea cazuri sunt rare și tocmai de aceea impresionante. Bright Side ne oferă nouă povești frumoase în care tații celebri au de ce să fie mândri.

Liam Neeson

Acum 10 ani, soția actorului, Natasha Richardson, a căzut în timp ce schia și s-a lovit la cap. Ea a murit după câteva zile. Neeson a rămas singur cu doi copii de crescut, Daniel și Michael, în vârstă de 12 și 13 ani. A fost nevoie de timp pentru ca viața lor să revină pe un făgaș normal, dar au reușit să treacă peste această pierdere, iar actorul și-a dedicat viața creșterii fiilor săi. Starul nu s-a mai căsătorit niciodată.

Pierce Brosnan

După ce s-a căsătorit cu actrița Cassandra Harris, Pierce Brosnan a adoptat doi copii: Charlotte, în vârstă de nouă ani, și Chris, în vârstă de opt ani. Trei ani mai târziu, s-a născut fiul lor, Sean. Mai târziu, familia actorului avea să fie pusă la mare încercare de o tragedie - Cassandra a murit de cancer. Starul și-a crescut singur copii și nu mai avea de gând să se însoare, dar în 1994 a întâlnit-o pe jurnalista Keely Shaye Smith, cu care s-a căsătorit în 2001. Ei au doi copii, Dylan și Paris.

Nicolas Cage

Weston, fiul actorului, s-a născut în 1990 și acum e ditamai omul, la propriu și la figurat. Nicolas Cage nu s-a căsătorit niciodată cu mama lui, de care s-a despărțit. Actorul a trecut prin trei căsnicii, toate eșuate, și în ciuda problemelor sale cu femeile și cu banii, a avut grijă de Weston. Acesta are acum 28 de ani, este muzician și a început și o carieră de actor. În 2005, Cage a devenit din nou tătic.

George Lucas

Creatorul seriei "Star Wars" a crescut sngur trei copii adoptați. Pe Amanda a adoptat-o cu soția lui și a rămas cu el după ce cuplul a divorțat. Lucas a adoptat apoi încă o fată, Katie, și un băiat, Jett. Toți au apărut în câteva secvențe din "Star Wars".
Regizorul s-a recăsătorit în 2013. Soția lui, Mellody Hobson, este președinta DreamWorks Animation și a fondului de investiții Ariel Investments. După căsătorie, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

Colin Farrell

Actorul își crește singur cei doi băieți: James, în vârstă de 16 ani, și Henry, în vârstă de 10 ani. Mama lui James este modelul Kim Bordenave, cu care Farrell nu a avut o relație de lungă durată. În 2009, el a devenit din nou tată când o actriță poloneză cu care a avut o scurtă relație i-a născut al doilea băiat. Amândoi băieții au rămas cu tatăl lor.

Lenny Kravitz

După divorț, cântărețul a crescut-o singur pe fiica lui, Zoë, după ce a locuit timp de trei ani cu soția lui, Lisa Bonet. Părinții au avut drepturi egale asupra copilului, dar când Zoë a împlinit 11 ani, ea s-a mutat la tatăl ei. Astăzi, Zoë Kravitz este un model celebru și apare adesea cu Lenny pe stradă sau la evenimente oficiale.

Al Pacino

Actorul este tatăl a trei copii, dar nu a fost niciodată căsătorit oficial. Cel mai mare copil, Julie, s-a născut în 1989, iar în 2001 actrița Beverly D’Angelo i-a născut ceilalți doi copii - gemenii Olivia și Anton. Cuplul s-a despărțit după câțiva ani, dar ei au păstrat custodia comună asupra copiilor. Pacino s-a dovedit un tată foarte dedicat și și-a făcut mereu timp pentru a fi alături de cei mici.

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul portughez are mai mulți copii. Primul a fost adus pe lume de o mamă surogat, în 2010. Numele lui este tot Cristiano. În 2017, Ronaldo a devenit tatăl a doi gemeni: o fată, Eva, și un băiat, Mateo. El i-a crescut singur, iar acum are o relație cu Georgina Rodríguez, cu care are o fiică, Alana Martina, și cu care s-a logodit recent.

Norman Reedus

Starul din serialul "The Walking Dead" l-a crescut de unul singur, câțiva ani, pe fiul său, Mingus. Norman a avut o relație de cinci ani cu supermodelul danez Helena Christensen, dar s-au despărțit. Ei împart custodia fiului lor, dar Mingus a stat mai mult cu tatăl lui. Astăzi, el are 20 de ani. Norman Reedus are o relație de mai mulți ani cu Diane Kruger, iar anul trecut actrița a născut o fetiță.