7 vedete care s-au căsătorit cu fanii lor

24 Februarie 2018
Întâlnirea cu o vedetă, în orice context, este un eveniment unic pentru oricine. Cu toţii avem o vedetă preferată, pe care ne-ar plăcea să o vedem, măcar câteva secunde, şi alături de care să facem o fotografie sau, dacă se poate, să schimbăm câteva cuvinte -ar fi o amintire ieşită din comun şi un  motiv uriaş de mândrie.

Unii chiar au norocul ăsta - la un eveniment, după ore de stat în faţa unei uş sau pur şi simplu în viaţa de zi cu zi, într-un loc şi într-un moment neaşteptat.
Iar alţii au un noroc divin: destinul lor a fost să-şi întâlnească idolii şi să se îndrăgostească de ei, iar aceştia să coboare din lumea lor şi, ca nişte zei din legendele Greciei antice, să iubească nişte oameni obişnuiţi.

Bright Side prezintă 7 vedete care s-au îndrăgostit de fanii lor şi s-au căsătorit cu aceştia.

Nicolas Cage şi Alice Kim

Alice şi Nicholas s-au întâlnit în 2004, în restaurantul în care ea era chelneriţă. Iubirea lor s-a aprins imediat, iar în acelaşi an s-au căsătorit, dar în 2016, după 16 ani de căsnicie, s-au despărţit.

Matt Damon şi Luciana Barroso

Matt Damon a cunoscut-o pe Luciana Barroso, fostă chelneriţă într-un bar, în 2003, la Miami (Florida), în timpul filmărilor pentru "Lipit de tine". Ea l-a ajutat să scape de asaltul fanilor şi l-a cucerit imediat. S-au căsătorit în decembrie 2005, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la New York, şi au trei fete - Isabella (10 ani), Gia (8 ani) şi Stella (6 ani). De origine argentiniană, Luciana mai are o fiică, în vârstă de 17 ani, din căsătoria cu fostul soţ, Arbello Barroso, de care a divorţat în 2004. Într-un interviu acordat revistei Esquire în 2013, Matt Damon se declara fericit că s-a îndrăgostit de o femeie obişnuită, nu de o vedetă. "Sunt norocos. M-am îndrăgostit de o femeie normală. Nu de o actriţă şi nici de una celebră", a mărturisit el.

Jessica Alba şi Cash Warren

Warren a întâlnit-o pe femeia visurilor sale pe platourile de filmare ale peliculei "Fantastic Four", în 2005, unde el lucra ca asistent de producţie. A fost o mare surpriză că Jessica, care se afla atunci în culmea carierei sale, s-a îndrăgostit de el. După câteva întâlniri, amândoi şi-au dat seama că se iubesc. După patru ani, s-au căsătorit la Los Angeles.

Anne Hathaway şi Adam Shulman

Adam era un admirator al actriţei, un "ilustru necunoscut", care a avut şansa unui fanboy moment în timpul festivalului de film de la Palm Springs. Anne s-a îndrăgostit pe loc de el. Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar în martie anul trecut au devenit părinţii unei fetiţe.

Julia Roberts şi Danny Moder

Danny a cunoscut-o pe Julia pe platourile de filmare, în timp ce lucrau împreună la "The Mexican". Ea avea rolul principal feminin, iar el era cameraman. Şi mai era şi însurat, dar asta nu l-a împiedicat să o cucerească pe Julia. S-au căsătorit în 2004, în New Mexico, după divorţul lui Moder. Ei au acum trei copii: Hazel, Phinnaeus şi Henry.

John Travolta şi Kelly Preston

Amândoi sunt celebri, dar când Kelly era doar o puştoaică şi necunoscută, iar pe Travolta îl ştia toată lumea. Ea a povestit că avea doar 16 ani când a văzut un afiş cu el la ieşirea dintr-o sală de cinema şi a spus: "O să mă mărit cu tipul ăsta". Ei bine, aşa a fost: Kelly şi-a întâlnit iubirea vieţii şi cei doi s-au căsătorit în 1991.

Tom Cruise şi Katie Holmes

Katie era o mare admiratoare a lui Tom Cruise. Una dintre colegele ei de la şcoala catolică în care actriţa a studiat a povestit că Holmes ţinea poze cu el în cărţi. Ulterior, Katie a mărturisit în câteva interviuri că şi-a dorit mult să se căsătorească cu Tom. Visul ei a devenit realitate în 2006, dar din păcate n-a durat - cei doi au divorţat după şase ani.