15 vedete care fac 50 de ani în 2019: Ce bine arată Gwen Stefani și Cate Blanchett!

Toate aceste staruri au ceva în comun: s-au născut în 1969, anul festivalului Woodstock, anul în care Beatles a lansat albumul emblematic "Abbey Road" și mai ales anul în care omul a pus primul pas pe Lună. Ce an! Și iată, la acest bilanț pozitiv, 1969 se distinge și cu o pleiadă de staruri importante. În 2019, acestea au ajuns la pragul celor 50 de ani și este de remarcat cât de bine arată.

Bright Side sărbătorește grupul vedetelor care marchează a 50-a aniversare în acest an.

 

Foto: Hepta

Catherine Zeta-Jones

E greu de crezut că actrița galeză împlinește 50 de ani. Vedeta din "Chicago" și-a păstrat tinerețea și realmente arată foarte bine. O curiozitate: Zeta-Jones și soțul ei, Michael Douglas, au aceeași zi de naștere: 25 septembrie.

Edward Norton

Starul a ales actoria pe vremea când studia istoria la universitatea Yale. Deși arată mai tânăr, Norton împlinește 50 de ani pe 18 august.

Jennifer Lopez

La 50 de ani pe care i-a împlinit 24 iulie, vedeta e la fel de ocupată ca în urmă cu două decenii. A făcut încă un turneu internațional, are un reality show și este mama a doi gemeni. "Fac doar ceea ce fac mereu și voi continua să fac asta", a spus J Lo pentru Block on Today.

Matthew McConaughey

Laureat al premiului Oscar, Matt McConaughey a înplinit 50 de ani pe 4 noiembrie și continuă să facă roluri bune cum au fost cele din "How to Lose a Guy in 10 Days", "Dallas Buyers Club", "The Wolf of Wall Street" și "Interstellar".

Jennifer Aniston

A devenit foarte populară cu rolul din serialul "Friends", dar înainte de a deveni actriță, Aniston a avut joburi normale - a fost chelneriță și a lucrat în vânzări prin sistem telemarket. Actrița a împlinit 50 de ani pe 11 februarie, iar la petrecere a fost prezent și fostul ei soț, Brad Pitt, rămas singur după divorțul cu scandal de Angelina Jolie.

Gerard Butler

De la rolul din "300" la comedia "I Love You", Gerard Butler își dovedește abilitățile cameleonice. Actorul va împlini 50 de ani pe 13 noiembrie.

Gwen Stefani

Fosta solită a trupei No Doubt arată fabulos. Are trei copii, are succes cu linia de vestimentație pe care a lansat-o, continuă să cânte și se bucură de o relație minunată cu partenerul ei, Blake Shelton. Gwen împlinește 50 de ani pe 3 octombrie, dar arată ca la 30 de ani.

Matthew Perry

Se pare că e un an jubiliar pentru fanii serialului "Friends". Matt a intrat în rolul carierei sale în 1994, când a început să-l interpreteze pe Chandler Bing. Actorul va împlini 50 de ani pe 19 august și, sincer, îi cam arată.

Renée Zellweger

Cu toții o știm pe Renée Zellweger din "Jurnalul lui Bridget Jones", dar după o pauză de șase ani ea este din nou gata să reia rolul lui Judy Garland în producția care va fi relansată în a doua jumătate a acestui an. Actrița a împlinit 50 de ani pe 25 aprilie.

Marilyn Manson

Misteriosul domn s-a consacrat ca un muzician care sparge tiparele. Manson a împlinit 50 de ani pe 5 ianuarie.

Cate Blanchett

Actrița australiană a împlinit 50 de ani pe 14 mai. Ea a declarat că se simte mai încrezătoare în ea ca oricând și încă simte că mai are multe de oferit în lumea filmului.

Peter Dinklage

2019 e un an mare pentru Peter Dinklage: nu a fost doar anul în care s-a terminat "Game of Thrones", dar este și anul în care el a părăsit zona celor 40 de ani. Mic la stat, dar cu un talent uriaș, Dinklage a împlinit 50 de ani pe 11 iunie.

Terrence Howard

Terrence este un actor cu o paletă largă de roluri însemnate, dar e și cântăreț. Albumul său de debut a fost lansat în 2008. El a împlinit 50 de ani pe 11 martie.

Jay-Z

Câștigător a 22 de premii Globul de Aur și soțul lui Beyoncé, Jay-Z va împlini 50 de ani pe 4 decembrie.

P. Diddy

Starul e un bun întreprinzător în sectorul muzical și a ajuns la un moment dat printre cei mai bogați oameni din lume. Sean Combs, pe numele lui real, Diddy este și un filantrop: în 2003, el a strâns două milioane de dolari pentru sistemul de educație din New York. Artistul împlinește 50 de ani pe 4 noiembrie.