12 vedete care s-au schimbat în 2017

Orice vedetă care îşi schimbă coafura sau apare în public cu o siluetă puţin modificată, în bine sau în rău, devine imediat o ştire pentru presă. Iar în 2017, ca şi în alţi ani, au fost o sumedenie de schimbări.

Tendinţa principală a celebrităţilor a fost să renunţe la părul blond, dar au existat şi câteva excepţii care au făcut "mişcarea" inversă.

Bright Side trece în revistă şi alte modificări importante pe care le-au afişat vedetele în 2017, prefaţând întrucâtva schimbările care se vor înregistra în acest an.

Blake Lively

Vedeta a decis să renunţe la părul lung pentru rolul din "Rhythm Section". Tunsoarea scurtă şi nuanţa închisă i-au schimbat dramatic look-ul.

Emma Stone

Actriţa a renunţat la părul roşcat şi s-a vopsit blondă. Deşi avea un farmec aparte, noua culoare i se potriveşte şi îi conferă acel şarm pe care îl aveau femeile din anii '50, notează Bright Side.

Kate Hudson

Actriţele sunt obişnuite să-şi schimbe look-ul pentru roluri noi. Kate a renunţat la părul lung şi din fericire nu trebuie să aşteptăm premiera unui film pentru a vedea cum arată cu altă coafură, scrie site-ul citat.

Olivia Wilde

Actriţa a devenit mamă pentru a doua oară şi a renunţat la pletele care îi cădeau pe umeri. În plus şi-a vopsit părul, trecând de la şaten la negru şi trebuie să recunoaştem că o prinde bine noul look.

Taylor Swift

S-a tot scris despre ea că este cam slabă, dar acum nu mai e cazul: cântăreaţa a luat puţin în greutate şi acum formele ei sunt perfecte. Taylor e acum şi mai frumoasă, şi mai elegantă.

Cara Delevingne

Modelul şi-a schimbat imaginea anul trecut. Ea a optat pentru o tunsoare scurtă, care îi dă un aer băieţesc.

Selena Gomez

Anul trecut, Selena şi-a surprins de două ori fanii. Prima oară şi-a schimbat coafura, apoi a decis să reia relaţia cu Justin Bieber şi s-a făcut blondă. Ea a fost printre puţinele vedete care au trecut la blond.

Kim Kardashian

Starleta se pricepe de minune să fie în centrul atenţiei, iar pozele ei stârnesc de fiecare dată un interes uriaş pe reţelele de socializare şi în presă. Anul trecut, bruneta a renunţat la pletele lungi şi a trecut la blond-argintiu.

Katie Holmes

Fosta soţie a lui Tom Cruise a decis că a venit momentul marilor schimbări: ea şi-a tuns părul şi a trecut de la şaten la negru.

Emilia Clarke

În "Game of Thrones" a purtat o perucă blondă. Anul trecut, a decis să adopte această culoare, într-o nuanţă mai intensă. Bright Side numeşte această schimbare un experiment reuşit.

Katy Perry

Cântăreaţa a renunţat anul trecut la părul negru şi a optat pentru o nuanţă deschisă, aşa cum folosea la începutul carierei, combinată cu efectul unei tunsori scurte.

Bella Thorne

Vedeta şi-a vopsit părul de mai multe ori anul trecut. Ea a trecut de la şaten la negru-albastru, iar schimbările au fost bine primite pe Instagram.