12 femei importante în costum de baie: Cine arată mai bine?

Departe de ochii jurnaliștilor și ai publicului, soțiile președinților de stat, prințesele din familiile regale europene și femeile care au funcții de înalți demnitari se relaxează în vacanțe, ca orice om, bucurându-se de soare și de apa mării. Abandonând ținutele elegante, mereu impecabile, cu care ne-au obișnuit, ele îmbracă costumul de baie pentru un bronz natural, o ocazie pe care nu și-o permit la fel de des ca o femeie obișnuită.

Însă nicio plajă și nicio echipă de securitate nu poate opri paparazzii să-și câștige banii.
Pentru acești "vânători", femeile cu nume importante sunt o "pradă" valoroasă - nu există prea multe ocazii de a o vedea pe Kate Middleton în bikini, iar când această șansă apare, "tunurile" free lancerilor nu ratează "ținta".

Bright Side ne arată cum se descurcă 12 femei importante la "testul" costumului de baie. De la aparițiile oficiale la cele de pe plajă este o mare diferență, nu-i așa?

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge și Prințul William și-au petrecut vacanța în Ibiza, în 2006, înainte de a se căsători. Tabloidele au publicat această imagine, lăudând-o pe Kate pentru apariția sa. Costumul de baie alb îi venea perfect.

Melania Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite a publicat recent această imagine de arhivă, de pe vremea când era model. Melania Trump a renunțat la modelling, dar nu-și ascunde trecutul. Mai ales că arata foarte bine în costumul de baie.

Prințesa Beatrice de York

Fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York, și a lui Sarah, Ducesa de York, nepoata Reginei Elisabeta a II-a este a șaptea persoană și a doua femeie în linia de succesiune la tronul britanic. Beatrice evită cât poate evenimentele oficiale, preferând să se concentreze pe educația sa, iar familia îi susține această decizie.

Kolinda Grabar-Kitarović

Prima femeie președinte din istoria Croației arată foarte bine la 49 de ani, remarcându-se la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, unde și-a susținut echipa. Este considerată unul dintre cei mai frumoși președinți de stat din lume, deloc surprinzător dacă analizăm poza cu ea în costum de baie.

Angela Merkel

Oricine are nevoie de o vacanță. Angela Merkel s-a bucurat de câteva zile de relaxare de Paști, în Italia.

Prințesa Stéphanie de Monaco

A fost o cântăreață talentată, chiar de succes, designer de modă și a încercat și o carieră de actriță. În prezent, ea este președintele mai multor asociații, printre care și Monaco Youth Centre and Fight AIDS Monaco. Este și ambasador al ONU în lupta contra SIDA.

Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei

Cel mai mare copil și singura fiică a Prințului Moștenitor al Greciei, Pavlos, și al soției lui, Marie-Chantal Miller, nu se ferește să poarte bikini, chiar dacă o ținută atât de sumară contravine statutului său de prințesă. Maria-Olympia este activă pe mai multe rețele de socializare, unde postează imagini din viața privată, inclusiv de la plajă.

Charlene, Prințesa de Monaco

Născută în Africa de Sud, ea are aceleași trăsături superbe cu care a devenit cunoscută Charlize Theron. Charlene a fost înotătoare olimpică, așa că îi stă perfect în costumul de baie. În 2011 s-a căsătorit cu Prințul Albert al II-lea, iar în prezent este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Prințesa Madeleine a Suediei

A doua fiică și cel mai mic copil al Regelui și al Reginei Suediei, Madeleine este abia a șaptea pe linia de succesiune la tronul țării sale. Prințesa se implică în activități de caritate, îi place să călătorească și își petrece cât mai mult timp cu familia sa.

Charlotte Casiraghi

Prințesa este nepoata legendarei Grace Kelly și a 11-a pe linia de succesiune la tronul Principatului Monaco. Jurnalistă și femeie de afaceri, Charlotte este pasionată de sport și se implică în multe acțiuni caritabile.

Prințesa Sofia, Ducesă de Värmland

Meghan Markle

Fosta actriță americană arată splendid în orice ținută, dar și în bikini. Dieta, yoga pe care o practică, dar și frumusețea sa nativă au propulsat-o printre cele mai frumoase femei din lume.