10 detalii ascunse pe care nu le-ai observat în „Singur acasă“

Dacă te întreabă cineva care este cel mai vizionat film de Crăciun, ai putea răspunde fără să-l lași să termine: "Singur acasă"!. În fiecare an, în decembrie, audiențele confirmă că filmele din seria "Home Alone" sunt cele mai urmărite. Simpaticul Kevin nu s-a dezmințit nici anul acesta: aproximativ 2,2 milioane de români au urmărit prima parte a filmului de Crăciun la Pro TV, de două ori mai mult decât emisiunea transmisă de postul concurent.

Anul trecut, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, "Singur acasă" a avut aceeași audiență, de 2,2 milioane de telespectatori, notează Pagina de media.

Este clar, așadar, că nu există Crăciun fără "Singur acasă". Deși toată lumea a văzut acest film, mulți nu rezistă tentației de a-l reîntâlni pe Kevin pentru că, de fapt, acest film îi face pe mulți să-și retrăiască clipele dragi, petrecute de sărbători în copilărie sau tinerețe, când această producție a fost lansată.
Și chiar dacă știm toate scenele și replicile, nu ne plictisim niciodată și râdem cu poftă la toate năzdrăvăniile personajului interpretat de Macaulay Culkin.

Există, însă, câteva detalii ascunse pe care fanii nu le cunosc. Un grup de pe Reddit dedicat detaliilor ascunse din filme a descoperit mai multe lucruri interesante pe care lumea nu le-a observat în seria "Singur acasă". Bored Panda a publicat mai multe detalii ascunse pe care nu le știai despre cele două filme "Home Alone".
Iată 10 dintre acestea!

Donald Trump a apărut în "Home Alone 2" (1992) pentru că deținea clădirea The Plaza din New York și a permis filmările înăuntru cu condiția să existe o scenă și cu el. Producătorii au fost nevoiți să-i facă pe plac.

În "Home Alone 2" (1992), Fuller e îmbrăcat cu jacheta purtată de Kevin în "Home Alone" (1990). Asta dă de înțeles că atunci când a crescut și i-a rămas mică, i-a dat-o vărului său, Fuller, s-o poarte.

În primul film "Singur acasă", Daniel Jacob Stern, interpretul hoțului Marv, a jucat această scenă cu niște picioare false.

În "Singur acasă 2", Harry Lime, personajul interpretat de Joe Pesci, avea în palmă urma arsurii suferită în primul film, semn că producătorii au fost atenți la toate detaliile.

Când bătrânul Marley îl salvează pe Kevin din mâinile bandiților, el îl lovește mai întâi pe Marvin cu lopata în cap. Dcă l-ar fi lovit pe Marley, acesta l-ar fi putut mușca de deget pe Kevin. Lovindu-l pe Marv, i-a dat o secundă în plus lui Marley să reacționeze.

În această scenă din primul "Home Alone", atât Macaulay Culkin, cât și dubița au mers cu spatele, iar scena a fost derulată invers. Acest lucru se observă urmărind fumul din spatele mașinii care intră în țeava de eșapament, în loc să iasă, așa cum e normal.

În "Home Alone 2", adresa de pe bagajul lui Peter Mcallister este chiar cea la care se afla casa în care s-a filmat.

Celebrul poster al filmului "Home Alone" din 1990 a fost inspirat de tabloul pictorului norvegia Edvard Munch, "Țipătul".

În primul film "Singur acasă", fata din această fotografie, prietena lui Buzz (fratele mai mare al lui Kevin), este, de fapt, un băiat cu perucă. Regizorul s-a gândit că poza era prea dură pentru o fată adevărată.

În filmul din 1990, Kevin nu doar că s-a trezit singur în casa goală în ziua de Crăciun, dar și-a dat seama și că Moș Crăciun nu există: laptele și prăjiturile lăsate noaptea pe măsuța de lângă brad au rămas neatinse.