Narcisa Suciu și-a pierdut părul din cauza regimului vegetarian

Cântăreața a mărturisit că a scos carnea din alimentația sa timp de 12 ani, însă în cele din urmă a abandonat regimul vegetarian.

Narcisa Suciu a explicat în emisiunea realizată de Teo de ce a început să consume din nou carne. "În cei 12 ani cât am fost vegetariană m-am simţit foarte bine, nu am avut probleme de sănătate, ba chiar răcelile mele treceau mai repede decât ale celorlalţi. Totuşi, lipsa B-urilor din alimentaţie şi-a spus cuvântul şi am pierdut cam 70% din păr", a spus Narcisa Suciu.

Artista a renunțat în 2008 la regimul vegetarian.

"Aşa cum într-o zi am simţit că nu mai pot să mă ating de ea, nici măcar să o miros, tot aşa într-o zi am putut să o ating şi să o consum", a mai spus ea.

În studioul emisiunii "Teo Show" s-a aflat marți și Sore, care a explicat că antrenamentele foarte solicitante pentru show-ul "Dansez pentru tine" au determinat-o să renunţe la stilul de viaţă vegetarian. "Am simţit că am nevoie să mănânc carne", a spus ea.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2014