Monica Anghel: "Mi-a căzut părul de la dieta disociată"

Artista a slăbit opt kilograme în ultimele două luni şi regretă că în anii trecuți a încercat mai multe regimuri periculoase pentru sănătatea sa.

Vedeta în vârstă de 42 de ani a dezvăluit pentru ziarul Click! secretul transformării sale: "Am slăbit opt kilograme din ianuarie şi până acum. Am ţinut la un moment dat un regim disociat. E adevărat, am slăbit, dar îmi căzuse părul şi am renunţat. Regimurile drastice nu dau randament decât pe moment."

Monica Anghel a explicat cum se menține în formă acum: "Fac sport, în special echitaţie.

În general, mănânc rondele de orez expandat, câte un baton de slăbit, fructe, salate. Am renunţat la pui şi la peşte pentru că nu-mi plac, consum doar vită la grătar cu salate. Seara, câteodată mănânc, câteodată nu, depinde la ce oră ajung acasă. Mănânc mozzarela cu o roşie, ardei gras, un iaurt degresat", ne-a spus Monica.

Deşi e la modă printre vedete (Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, impresarul Marius Gavrilă), Monica Anghel nu vrea să se gândească la o operaţie de micşorare a stomacului, notează Click!.
"În 1992 am locuit un an în New York. Am văzut o emisiune cu oameni care fuseseră în situaţia disperată să-şi facă această intervenţie. Însă am auzit că foarte mulţi dintre ei au murit, pentru că problema lor nu s-a rezolvat. Au mâncat pe sistem nervos, iar stomacul lor micşorat nu putea face faţă şi a plesnit", a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2014