Meghan Markle, despre suferința unei sarcini pierdute: „Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea“

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat de ziarul New York Times că a pierdut o sarcină în luna iulie.

În articolul publicat de cotidianul american New York Times, soția Prințului Harry evocă "o suferinţă aproape insuportabilă". "Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea. Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020", scrie ea.

Meghan Markle povestește că într-o dimineață a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că tocmai îl pierdea pe cel de-al doilea copil al ei.



După câteva ore, de pe un pat de spital, l-a văzut pe soţul ei "cu inima zdrobită, încercând să ţină bucăţile spulberate ale speranței mele". "Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu", scrie Meghan Markle, dezvăluind că Harry o ţinea de mână şi plângea.

"Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc", a adăugat ea.



Familia regală a aflat despre acest episod trist din viața cuplului, dar nu se știe dacă a fost informată despre articolul din New York Times.
Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, interpelat de Daily Mail, a refuzat să comenteze pe această temă.

"Membrii familiei regale au fost foarte aproape de ei. Știau ce se întâmplase. Harry a ținut constant legătura cu ei de-a lungul verii și ei au știut prin ce treceau. Din câte am înțeles, au fost susținuți de familia regală după acest episod", a declarat pentru BBC Katie Nicholl, editor al Vanity Fair Royal.

Citește și: Melania Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă.
Prima Doamnă a Americii a primit bradul, dar n-are chef de decorațiuni

Ducesa în vârstă de 39 de ani a împărtăşit experienţa pentru a-i îndemna pe oameni să îi întrebe pe ceilalți "Sunteţi bine?" în vacanţa de Ziua Recunoştinţei din Statele Unite.

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţi pe 6 mai 2019. De la începutul acestui an, cei doi trăiesc cu fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor, în California.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.