Lindsay Lohan s-a bătut cu mama ei

Actriţa a avut o dispută verbală aprinsă pe care a avut-o cu mama ei s-a transformat într-un conflict fizic, iar poliţia a intervenit la locul incidentului.

Lindsay Lohan a fost implicată, miercuri dimineaţă, într-un conflict public cu mama ei, Dina. Chemată prin numărul unic de urgenţă la casa Dinei, "poliţia a luat notă de situaţie, dar nu a operat nicio arestare şi a părăsit în scurt timp locul altercaţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al postului de poliţie din Nassau, Statele Unite, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Scandalul a izbucnit în faţa reşedinţei mamei actriţei - care se află în Merrick, la aproape 50 de kilometri la est de oraşul New York. Conflictul nu s-a soldat cu victime şi nici pagube materiale, se arată în raportul poliţiştilor.

Incidentul de miercuri este cel mai recent din seria scandalurilor publice a căror protagonistă a fost actriţa în vârstă de 26 de ani, notează Mediafax. Luna trecută, ea s-a încăierat cu un bărbat într-un hotel din New York pentru că acesta a îndrăznit să o fotografieze cu telefonul mobil.
Cu o săptămână înaintea acestui conflict, Lohan, care în ultimii ani a făcut mai mult drumuri între închisoare şi centre de dezintoxicare, a fost din nou arestată, după ce un pieton a reclamat-o că l-ar fi lovit cu maşina pe trotuar. Atunci, vedeta a fost acuzată că a părăsit locul accidentului şi, chiar dacă din cauză că persoana accidentată nu a fost doborâtă de automobil şi nu prezenta răni vizibile, incidentul a fost considerat contravenţie.

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa încerca să îşi parcheze automobilul Porsche Cayenne, rulând cu spatele, în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.
Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2012