Justin Timberlake se însoară cu Jessica Biel

Cântăreţul şi actorul american în vârstă de 31 de ani se va căsători cu logodnica lui în această săptămână.

Cei doi actori, care s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011, după o relaţie de peste cinci ani, vor schimba jurămintele de credinţă într-un oraş italian, Napoli, extrem de îndrăgit de amândoi scrie site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse citate de publicaţia The New York Post, această localitate "are o semnificaţie importantă pentru fiecare dintre ei".

"Nunta va avea loc în apropiere de Napoli, într-un orăşel, în această săptămână.

Este locul lor preferat, care are o semnificaţie specială pentru ei. Vor avea câteva sute de invitaţi, iar domnişoara de onoare va fi Lindsay Ratowsky, cea mai bună prietenă a miresei. Stilista Jessicăi, Estee Stanley, care este şi partenera de afaceri a lui Justin în firma acestuia de decoraţiuni interioare HomeMint, i-a ajutat să organizeze nunta", a declarat aceeaşi sursă.

Cuplul a cheltuit o mică avere pentru a-şi aduce invitaţii în sudul Italiei cu un avion privat.
Printre invitaţi se află starul de comedie Andy Samberg şi producătorul muzical Timbaland.

"Un avion privat a zburat de la New York pentru a-i duce pe invitaţi în Italia, inclusiv pe agenţii lor de presă. Însă evenimentul este ţinut în mare secret şi nici măcar invitaţilor nu le-au fost comunicate înainte de decolare locul şi ziua în care va avea loc nunta", a adăugat aceeaşi sursă.

Petrecerile au început deja şi sunt în desfăşurare în sudul Italiei pentru a celebra nunta celor două staruri.
Invitaţii au fost văzuţi participând la o petrecere privată marţi seară, în apropiere de Napoli şi apoi, miercuri seară, au asistat la un impresionant foc de artificii.

Cuplul a fost văzut pentru prima oară căutând posibile locaţii de nuntă în Italia, în luna aprilie, iar printre locurile vizitate de cei doi s-a numărat şi Palazzo Margherita, palatul deţinut de Francis Ford Coppola în Bernalda, un orăşel aflat la circa 200 de kilometri de Napoli.

Potrivit sursei citate, Jessica Biel (30 de ani) a ajuns deja în Italia încă de marţi, după ce şi-a cumpărat rochia de mireasă de la un magazin din Paris.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2012