Delia a primit un "compliment" neașteptat: Cineva a crezut că e gravidă

Cântăreața a povestit, într-un interviu la Kiss FM, că a avut parte de o întâmplare neașteptată, când o persoană a abordat-o şi a întrebat-o în ce lună este însărcinată.

Delia le-a dezvăluit fanilor care sunt preferințele ei culinare şi că ar fi fost mult mai împăcată dacă i s-ar fi spus direct că s-a îngrăşat.

„Ieri mi-a zis cineva că sunt gravidă. Dar mergea la sigur și-mi spunea: 'Dar cum te simți? Dar în ce lună ești, că nu prea se vede?' Frate, nu știi cum să spui că m-am îngrășat? Nu am nimic”, le-a povestit Delia ascultătorilor Kiss FM.

„Bănuiesc că ești atentă la ce mănânci”, și-a dat cu părerea Andrei.

„Oarecum... Și sunt în episoade, adică am momente în care zic: 'Gata, de mâine mănânc sănătos' și mâinele nu mai vine și îl tot amân. Îmi place uneori gyrosul. E un gyros bun cu legume. Îmi place cartoful mai mult decât orice. Cartofi, paste și mâncăruri românești. Nu poți renunța în viața asta la cartof. Cartoful nu-l mănânci de foame. Când eram eu mică se făcea mâncare de cartofi, dar nu se mai face”, a declarat invitata.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014