Şi-a încuiat fosta nevastă în dormitor ca să mănânce liniştit. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Anglia a fost judecat pentru reţinere abuzivă după ce şi-a încuiat fosta soţie în dormitor ca să poată mânca liniştit.

Totul a început în timp ce Kevin Drake, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Anglia, lua cina. Fosta lui soţie, Moira Drake, a început să se certe cu el pentru că nu găsea o brichetă în casa lor din Bradford, West Yorkshire. Cei doi au fost căsătoriţi 34 de ani, dar ea s-a mutat înapoi pentru o scurtă perioadă în care urmau să-şi pună la punct situaţia financiară şi partajul.



Disputa s-a aprins, iar după cearta cu fostul soţ, doamna Drake s-a dus în dormitorul ei să caute bricheta şi acolo a rămas, pentru că nu a mai putut părăsi încăperea - fostul soţ a încuiat-o înăuntru şi a continuat să mănânce liniştit.

Enervată la culme, femeia a început să strige pe geam, iar când poliţiştii au venit la faţa locului l-au găsit pe soţul ei în timp ce lua masa, relatează ziarul Metro.


"A spus că a încuiat-o ca să poată mânca liniştit. Când termina masa, urma să o lase să iasă", a spus procurorul Stephen Wood în faţa instanţei de la tribunalul din Bradford.

Avocata lui Kevin a spus că acesta pledează vinovat la acuzaţia de lipsire de libertate, iar Curtea a ţinut cont de faptul că nu are cazier. "Nu a fost o căsnicie fericită", a explicat ea contextul în care s-a produs întâmplarea neobişnuită.

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru reţinere abuzivă şi i s-a interzis să mai vorbească cu fosta soţie timp de cinci ani.
Kevin are dreptul să ia legătura cu ea doar prin intermediul unui avocat. Cei doi trăiesc acum separat.

 

Foto: Depositphotos

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017