Să curgă băutura! Cel mai ingenios suport pentru sticlele de vin

Vinul preferat are parte de o prezentare interesantă cu acest suport care redă într-un mod foarte realist momentul în care o sticlă se varsă pe masă.

Pentru un connoisseur, vinul este o încântare încă dinaintea desfacerii sticlei. Până la ocazia întâlnirii aromei băuturii cu papilele gustative, modul de prezentare este foarte important, iar studioul corean de design Ilsangisang a conceput un suport foarte ingenios care pune în valoare sticlele de vin. Acesta surprinde într-un mod foarte realist momentul în care o sticlă de vin se varsă.

Dispozitivul original atrage rapid atenția oaspeților, dar reprezintă și un mod deosebit de a păstra și expunde sticlele, notează agenția de presă Ferrari.

Realizat din policarbonat, suportul care imită vinul scurgându-se din sticlă este disponibil în roșu și alb, în funcție de sticla pe care o susține, și costă 11 dolari (9,60 euro).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.