O mamă a fost chemată la școală după ce fata ei a lovit un coleg. Răspunsul ei a devenit viral

O asistentă medicală de la Urgenţe a fost chemată la şcoală după ce fiica sa a lovit un coleg. Reacţia ei a fost neaşteptată.

Ultimul lucru pe care şi-l doreşte orice mamă este să primească un telefon de la şcoală şi să afle că fiul sau fiica sa a fost implicată într-o încăierare. Asta i s-a întâmplat unei femei din Statele Unite, de profesie asistentă medicală. Când a fost anunţat că fata sa a lovit un coleg, femeia s-a grăbit să ajungă la şcoală, pregătită să-şi pedepsească odrasla.

Când a ajuns şi i s-a povestit ce s-a întâmplat, atitudinea mamei s-a schimbat imediat atitudinea, relatează de site-ul Inspire More.

Iată povestea ei, aşa cum a prezentat-o femeia care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea:

"Sunt asistentă medicală. Nu avem voie să ţinem telefoanele mobile la noi, trebuie să le lăsăm în vestiar. Am fost căutată de la recepţie pentru că aveam un apel.
- De la şcoală vă căutăm. A avut loc un incident în care a fost implicată fiica dumneavoastră. Trebuie să veniţi aici.
- I s-a făcut rău? E rănită? Puteţi aştepta până îmi vine schimbul, peste două ore?
- Fiica dumneavoastră a lovit un elev.
De 45 de minute încercăm să vă găsim. Chiar e ceva serios.

M-am dus la şcoală şi am dat buzna în cancelarie. Înăuntru erau fata mea, un profesor, o consilieră, dirigintele şi un băiat cu o rană la nas şi cu faţa înroşită, dar şi mama acestuia.
Dirigintele mi-a spus: - Ce bine că aţi reuşit ÎN SFÂRŞIT să ajungeţi!"
Eu: - Da, lucrurile-s cam agitate la Urgenţe. Am stat în ultimele patru ore să-i cos peste 40 de copci unui copil 7 ani care a fost lovit de mama sa cu o ţeavă de fier şi a trebuit să rezolv situaţia şi cu poliţia.
Scuze pentru încurcătură.

Apoi el mi-a spus ce s-a întâmplat: băiatul i-a tras sutienul fiicei mele, iar ea l-a lovit de două ori în faţă. Am avut senzaţia că ei erau mai supăraţi pe fata mea decât pe băiat. Aşa că am spus:

- Oh. Şi doriţi să ştiţi dacă voi declanşa vreo acuzaţie de agresiune sexuală asupra fiicei mele şi împotriva şcolii pentru că i-a permis lui să facă aşa ceva?

S-au uitat unul la altul şi au început să zică toţi:

Profesoara: Nu cred că a fost ceva serios.
Consiliera: Hai să nu exagerăm.
Dirigintele: Cred că n-aţi înţeles.

Atunci, mama băiatului a început să plângă.
Am întrebat-o pe fiica mea ce s-a întâmplat. "M-a tras de sutien. I-am zis să se oprească, dar n-a vrut, aşa că i-am spus profesorului. El mi-a spus să-l ignor. Băiatul a tras iar de sutien şi l-am lovit. Apoi s-a oprit."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2017