O fetiţă de 7 ani i-a anunţat pe cei de la Google că vrea să se angajeze la ei. Ce răspuns a primit

La 7 ani, cei mai mulţi copii cred că vor fi astronauţi, pompieri sau poliţişti. Dar o fetiţă vrea să lucreze la Google.

Chloe Bridgewater, o fetiţă din Marea Britanie, îşi doreşte să lucreze la Google. E adevărat, are şi aşteptări tipice pentru un copil de vârsta ei (să lucreze într-o fabrică de ciocolată şi să fie campioană olimpică la înot), dar pentru prima opţiune de pe lista ei chiar a făcut ceva concret - a trimis o scrisoare conducerii gigantului online, singura scrisoare pe care a scris-o vreodată în afară de cea adresată lui Moş Crăciun.

Chloe i-a anunţat astfel pe cei de la Google că vrea să lucreze pentru ei.

"Dragă şef al Google", şi-a început ea scrisoarea. "Numele meu este Chloe şi când voi fi mare mi-ar plăcea să mă angajez la Google", a scris fetiţa.



Ideea i-a venit după ce l-a întrebat pe tatăl său ce i-ar fi plăcut să lucreze dacă nu ar fi vândut piese de frigidere. Acesta i-a răspuns că i-ar fi plăcut să fie angajat la Google şi i-a arătat câteva imagini cu sediul din Silicon Valley.
Când a văzut imaginile, micuţa a simţit că acolo îşi doreşte să ajungă în viitor şi, încurajată de părinţi, le-a scris celor de la Google.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.