O fată ambiţioasă: A promis că va pilota un elicopter şi s-a ţinut de cuvânt

„Daţi-mi câţiva ani şi îmi voi face visurile să devină realitate“, scria Bethany Hernandez după ce s-a pozat într-un elicopter de jucărie. Ei bine, ştiţi deja ce s-a întâmplat.

Bethany Hernandez are 22 de ani şi este pilot de elicopter şi instructor de zbor. Doar 5% din piloţii din toată lumea sunt femei, notează Bored Panda.

Povestea tinerei a fost scoasă la iveală de Alex Zyuzikov, un fotograf de nunţi din San Francisco. El a aflat de Bethany atunci când căuta o companie care închiriază elicoptere fiindcă dorea să facă câteva poze aeriene, deasupra oraşului. Bethany a răspuns la apelul lui şi când a dorit să afle mai multe despre persoana cu care a discutat, a descoperit pagina ei de Instagram.

Prima poză pe care ea a postat-o pe reţeaua de socializare i-a sărit în ochi.

Bethany era într-un elicopter de jucărie şi a scris lângă fotografie: "Daţi-mi câţiva ani să-mi fac visurile realitate."



Ce poveste minunată, şi-a spus Alex - să începi de la un elicopter de jucărie şi să ajungi să pilotezi unul adevărat, ba chiar să devii instructor de zbor! Abia aştepta s-o întâlnească. Fiind fotograf, el este mereu în căutarea unei poveşti, iar acum găsise una grozavă.

Bethany i-a povestit că a avut mult de muncit pentru că, pe lângă dificultăţile tipice ale pilotajului aviatic, ea îşi dorea să demonstreze că poate depăşi stereotipurile.
Faptul că e femeie i-a creat câteva neplăceri în trecut, dar în loc s-o descurajeze, asta mai mult a îndârjit-o. "Le-am câştigat în sfârşit respectul celor de aici fiindcă acum toţi elevii mei sunt bărbaţi", a povestit tânăra despre experienţa de instructor de pilotaj.

Acum, după ce a trecut de 1.000 de ore de zbor, cea mai bună recompensă pentru ea este să vadă rezultatele muncii grele pe care a acumulat-o, scrie Alex.
"Urmează-ţi visurile, Bethany! Cerul nu are limite pentru tine", i-a urat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2018