Cum te aperi când eşti atacat: Lovitura care adoarme agresorul, explicată de un soldat american

Un soldat american din trupele de infanterie prezintă cea mai simplă şi mai eficientă lovitură prin care te aperi în cazul unui atac. Manevra îl trimite imediat în lumea viselor pe agresor.

Oricui i se poate întâmpla să devină ţinta unui atac, aşa că e bine să ştii ce ai de făcut într-un moment critic, pentru că viteza de reacţie şi tehnica sunt esenţiale şi îţi pot salva viaţa.

Una dintre tehnicile de apărare cele mai eficiente este prezentată de un infanterist american, într-o înregistrare video. El face o demonstraţie elocventă a efectului devastator pe care îl are această lovitură aplicată în gât, aproape de umăr.



Totul începe şi se termină rapid când un soldat îşi roagă un coleg să-i arate cum trebuie aplicată lovitura şi primeşte cel mai clar exemplu. "Trebuie să-mi arăţi. Cât de tare trebuie să lovesc? Demonstrează-mi", îi spune el camaradului de arme.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2017