Se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă: Rămăşiţele din pădure aparţin altei fete decât Alexandra Măceşanu

Rămăşiţele găsite în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT. Se confirmă, astfel, o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicaţia lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

"Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", anunţă DIICOT.

Anchetatorii confirmă astfel o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, după ce analizele au arătat că fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de anchetatori din curtea casei din Caracal conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, după cum a anunţat DIICOT.

Luiza Melencu avea vârsta de 18 ani în momentul dispariţiei, produsă în luna aprilie a acestui an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.