Fetiţa care imită cele mai puternice femei: Povestea ei emoţionantă

Totul a început când bunica lui Scout a fost diagnosticată cu cancer de sân. Mama fetiţei de 3 ani a început atunci un proiect personal.

Ashley Larson dorea să facă ceva care să o ajute să treacă mai uşor peste această încercare. Când mama ei a început să-şi piardă părul din cauza tratamentului, micuţa Scout a fost foarte îngrijorată, iar Ashley s-a gândit să-i abată atenţia de la realitatea dură. Avea nevoie de ceva care să-i demonstreze fiicei sale şi să-i reamintească ei însăşi că femeile sunt luptătoare puternice.

Aşa că a ales câteva exemple de femei celebre pentru lupta lor şi a îmbrăcat-o pe Scout astfel încât să semene cu ele, apoi a fotografiat-o.

Proiectul a durat aproape un an, timp în care s-au adunat diagnostic, tratamente şi o operaţie de mastectomie. Nonnie a fost diagnosticată cu cancer de sân în aprilie 2016 şi a trecut prin şase şedinţe de chimioterapie, din aprilie până în septembrie.
După ce şi-a recăpătat puţin forţele, ea a întâmpinat o altă provocare: o dublă mastectomie.

Ashley şi Scout au plănuit ca la sfârşit să facă un album foto cu pozele lor preferate. "Tot acest proiect a fost o binecuvântare - fiecare minut în care am făcut planuri, am aranjat fiecare detaliu, am pozat şi am editat imaginile a meritat 100%. Vreau ca Scout să privească înapoi la ceea ce am făcut împreună şi să ştie că femeile sunt la fel de puternice ca bărbaţii", a povestit Ashley pentru Bored Panda.

Vestea cea bună este că bunica s-a însănătoşit.
Nonnie a pozat cu nepoata ei şi rămâne o sursă de inspiraţie pentru familia sa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.