Ce vârstă are această femeie? Nimeni nu ghicește răspunsul corect

O femeie care este deseori confundată cu o adolescentă și-a dezvăluit vârsta într-un clip care i-a uimit pe utilizatorii rețelei TikTok.

Filmulețul pe care o femeie l-a postat pe TikTok a devenit viral după ce ea a spus că este adeseori confundată cu o adolescentă pentru că arată foarte tânără.

Sakina Jabeen, din Manchester, povestește în înregistrarea video care a depășit 224.000 de vizualizări că oamenii o cred o puștoaică și de multe ori i se cere cartea de identitate la intrarea într-un bar.

Sakina dezvăluie apoi că are 35 de ani, spre uimirea utilizatorilor rețelei care erau convinși că ea este studentă sau chiar elevă, scrie Daily Mail.

"Arăți de 19", i-a transmis cineva. Altă persoană era convinsă că e și mai tânără: "Arăți de 11!".

Comentariile în care oamenii își exprimă uimirea au continuat să se înmulțească: "Wow, arăți lejer cu zece ani mai tânără", a comentat alticineva. "35!", a exclamat un utilizator care a postat o serie de emoji care exprimă șocul. "Nu se poate, wow, fată, nu arăți deloc de vârsta asta, care-i secretul tău?".

"Eram convins că ai 19! Wow, e uimitor", a scris altcineva.

"Arăți de parcă încă te duci la școală", este un alt comentariu.

După ce un utilizator a întrebat-o dacă arată la fel de bine fără machiaj sau filtre, Sakina a postat un alt clip în care e filmată în timp ce renunță la machiaj, dovedind că e la fel de frumoasă și tânără în mod natural.

"Ești frumoasă, și cu machiaj, dar ești mai frumoasă fără machiaj.
Clar nu-ți arăți vârsta"
, a scris un utilizator.

"Nu poate fi adevărat. Nu mă pot opri să mă uit", a mărturisit altcineva.

Citește și: Vânzătorul de butic care s-a pensionat după ce a muncit 38 de ani fără nicio zi liberă. Visul pentru care a trudit 7 zile din 7


Sakina i-a răspuns și altui utilizator. Acesta a întrebat-o cum arăta la 20 de ani dacă acum arată atât de tânără și frumoasă.

Ea a postat o imagine făcută când avea 21 de ani. Concluzia e aceeași: nu a îmbătrânit deloc!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.