Albinele detin secretele frumusetii!

Mierea, laptisorul de matca, polenul si ceara sunt folosite de mii de ani pentru infrumusetare. Redescopera-le si alege naturalul! Desi pe baza acestora se produc numeroase cosmetice, cel mai bine ar fi sa apelezi direct la "materia prima", si anume la produsele apicole naturale, fara aditivi si ale substante daunatoare. Afla cum sa le folosesti pentru a beneficia de efectele lor miraculoase pentru frumusetea ta.

Mierea, laptisorul de matca, polenul si ceara sunt folosite de mii de ani pentru infrumusetare. Redescopera-le si alege naturalul!

Desi pe baza acestora se produc numeroase cosmetice, cel mai bine ar fi sa apelezi direct la "materia prima", si anume la produsele apicole naturale, fara aditivi si alte substante daunatoare. Afla cum sa le folosesti pentru a beneficia de efectele lor miraculoase pentru frumusetea ta.

Mierea


Principalul produs apicol, folosit de mii de ani, mierea este utilizata nu numai ca aliment, ci si in tratamentele de infrumusetare.

Avantajul este acela ca o poti folosi in tratamentele de infrumusetare pe care le faci singura acasa.
Mierea este un hidratant natural, ceea ce inseamna ca are abilitatea de a mentine apa in tesuturi.

Capacitatea pielii de a pastra hidratarea este unul dintre cei mai importanti factori in mentinerea elasticitatii. Pe masura ce imbatraneste sau este expusa diferitelor conditii nocive, pielea isi pierde abilitatea de a retine apa. Din aceasta cauza, mierea este un bun aliat, fiind potrivit chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Mierea contine vitamine din complexul B, minerale si enzime, toate acestea fiind deosebit de importante in revitalizarea unei pieli obosite.
Si pielea acneica poate beneficia de pe urma compusilor mierii. Efectele sale antibacteriene sunt benefice pentru tenul acneic, impiedicand raspandirea bacteriilor si afectarea altor zone.

Proprietatile hidratante ale mierii pot fi folosite pentru a trata si parul excesiv de uscat sau degradat. Iata cateva moduri in care poti folosi mierea in tratamentele tale de infrumusetare, potrivit honey.com:
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă