Sex. 5 poziţii sub duş care chiar pot fi puse în practică

Apa fierbinte care se prelinge pe trupurile voastre, aburul ameţitor şi căldura care vă înconjoară fac din amorul sub duş sau în cadă o experienţă pe care nu trebuie să o ratezi.
 
Dar pe cât este de plăcută, tot atât este şi de periculoasă. Suprafeţele alunecoase vă pot face să vă dezechilibraţi şi să vă accidentaţi într-o fracţiune de secundă, de aceea trebuie să alegi poziţii cât de cât sigure. Iată ce să încerci:

Poziţia "Superman"

Pentru această poziţie, iubitul tău va trebui să-ţi susţină toată greutatea. Prinde-ţi mâinile pe după gâtul lui, astfel încât să-ţi sprijini o parte din greutate pe umerii lui. El te ridică apoi şi te susţine de fund, în timp ce tu îţi încrucişezi picioarele în jurul lui. Iubitul tău trebuie să fie suficient de puternic încât să te poată susţine în timp ce te penetrează. Te poate sprijini cu spatele de un perete, pentru mai multă stabilitate, dar nu vă sprijiniţi de geamul cabinei de duş, pentru că poate ceda!

Poziţia "Sub apă"

Umple cada cu apă fierbinte până la jumătate. Lasă-l pe iubitul tău să se aşeze în cadă, apoi aşaza-te şi tu, în celălalt capăt, cu faţa spre el. Pune-ţi picioarele pe umerii lui, în timp ce el îţi prinde coapsele cu mâinile şi realizeză mişcări ritmice după ce te penetrează. El va deţine în mare parte controlul ritmului, dar şi tu poţi face mişcări înainte şi înapoi dacă îţi sprijini mâinile pe cadă.

Poziţia "Călăreaţa întoarsă"

Această poziţie îţi lasă ţie capacitatea de a controla mişcările şi ritmul, fiind ideală pentru a stimula punctul G. Iubitul tău trebuie să stea întins în cadă, iar tu te aşezi deasupra, cu spatele la el. Fă apoi mişcări de jos în jus, controlând perfect penetrarea şi ritmul. El va avea o privelişte în detaliu asupra tot ce se întâmplă, ceea ce îl va înnebuni de plăcere! O altă variantă este cea a "călăreţei clasice", în care stai cu faţa spre el. În tot acest timp, lăsaţi duşul să curgă pe voi, ceea ce va spori plăcerea!

Poziţia "Roaba"

Stai cu tălpile şi palmele sprijinte pe podea şi genunchii uşor flexaţi. El te prinde apoi de şolduri şi te penetrează pe la spate. Este o poziţie care permite o penetrare adâncă, pe care el o va controla în totalitate. Ai grijă ca suprafaţa căzii sau a cabinei de duş să nu fie alunecoasă, pentru că rişti să te accidentezi! Este o poziţie bună şi pentru a încerca sexul anal, dacă eşti amatoare. Citeşte aici toate regulile unei partide reuşite

Poziţia "Într-un picior"

Staţi amândoi în picioare, sub duş. În timp ce tu îţi sprijini un picior pe marginea căzii sau îl răsuceşti în jurul iubitului tău, dacă sunteţi în cabina de duş şi nu ai punct de sprijin, el îşi va flexa puţin genunchii pentru a te putea penetra. Este o poziţie riscantă pentru că tu nu vei avea echilibru, iubitul tău fiind cel care trebuie să menţină stabilitatea.