Sex. 5 exerciţii de yoga care pot fi transformate în poziţii erotice

Această practică străveche are implicaţii fizice, spirituale şi emoţionale, ceea ce o face foarte asemănătoare cu partidele de amor. Foloseşte posturile yoga pentru a-ţi îmbunătăţi tehnicile sexuale

Poziţia 1

Stai întinsă pe spate şi înconjoară-te de perne, apoi deschide-ţi larg picioarele într-o poziţie tip fluture, cu genunchii pe pernă. Depărtează uşor tălpiele pentru ca iubitul tău să poată sta în poziţia misionarului. Această postură este foarte relaxantă, vă permite să vă priviţi în ochi ceea ce oferă şi mai multă intimitate. Pentru că penetrarea este adâncă, îţi poate stimula astfel punctul G, iar plăcerea poate atinge cote maxime!

Poziţia 2

Stai întinsă pe spate şi ridică-ţi picioarele în aer, cu genunchi îndoiţi, prinzându-ţi tălpile cu mâinile. Trage-ţi picioarele cât mai sus, cât mai aproape de cap, genunchi aproape de urechi. O astfel de poziţie îi oferă partenerului tău controlul total, dacă asta îţi doreşti. Mişcarea înainte şi înapoi îţi va stimula clitorisul, ceea ce te va aduce cu pas mai aproape de orgasm. Este o poziţie care permite o penetrare adâncă, în care nu trebuie să faci prea multe, ci doar să te relaxezi şi să te laşi total în voia iubitului tău!

Poziţia 3

Stai sprijinită pe palme şi genunchi şi arcuieşte-ţi uşor spatele. Iubitul tău te va penetra pe la spate şi va trebui să varieze intensitatea şi viteza mişcărilor. Este o poziţie care scoate din voi instinctele animalice, ceea ce o face foarte interesantă. Dar pentru ca totul să nu se desfăşoare pe "repede-nainte" este foarte important să-i ceri să alterneze etape de mişcări rapide cu unele lente şi lascive. La fel şi tu îţi poţi stimula clitorisul în etape alternante, ceea ce îţi va aduce şi ţie plăcere şi cu siguranţă îl va excita şi mai mult pe el. Veţi putea astfel să savuraţi toate senzaţiile şi plăcerea cu fiecare mişcare. 

Poziţia 4

Stai în picioare, sprijinită de perete. Ridică apoi un picior, îndoaie genunchiul şi răsuceşte-l către exterior, lipind talpa pe partea interioară a piciorului pe care te sprijini. Ridică-ţi mâinile şi sprijină-te de un perete, pentru mai multă stabilitate. Iubitul tău va sta apoi în faţa ta în picioare şi te va penetra. De asemenea, îl poţi cuprinde cu piciorul suspendat pentru mai multă stabilitate. Este o poziţie ideală pentru duş, dar trebuie să aveţi grijă să nu alunecaţi.

Poziţia 5

Această postură este perfectă pentru momentele imediat următoare după partida de sex. Stai întinsă pe spate, cu picioarele uşor depărtate şi braţele pe lângă corp, cu palmele în sus. Respiră adânc şi concentrează-te asupra corpului tău. Pentru că te relaxezi complet şi respiri adânc vei putea să te bucuri complet de momentele de plăcere pe care tocmai le-ai trăit, ceea ce te va ajuta să-ţi cunoşti mai bine corpul. Este de asemenea o poziţie care îţi permite să te energizezi, fiind pregătită apoi pentru o nouă partidă de amor.