Reinventeaza pozitia sexuala 69

Afla cat de incitanta poate fi aceasta tehnica

Pentru multe dintre femei, pozitia "69" este foarte dificila, lipsita de sentimente si de aceea o refuza. De ce? Fie din cauza prejudecatilor, rusinii, fie din timiditate si teama de a fi catalogate drept "femei usoare".

Ce poti face pentru a trece peste aceste "impedimente"? Vorbeste deschis cu partenerul tau, spune-i ce te macina si incearca, macar o data, aceasta pozitie. Nu uita! Placerea pe care o oferi, poate fi placerea pe care o primesti.

In tot acest "joc" va puteti folosi si de maini pentru ca placerea sa fie mai intensa. El isi poate plimba mainile pe sanii si posteriorul tau, iar excitatia vizuala este nemaipomenita pentru amandoi. Singurul dezavantaj ar fi acela ca nu va puteti privi in ochi...

Iata cateva variatii ale pozitiei 69 pe care le puteti folosi in preludiu si nu mai. Pentru a va infierbanta si mai mult, incepeti cu 68...


Pozitia "68-ul tau"


Aproape un 69... El sta intins pe spate, in timp ce tu esti deasupra, cu picioarele indreptate spre capul lui. Pozitia este buna atat pentru cunnilingus, cat si pentru analingus.

Este recomandat ca el sa isi puna o perna sub cap, pentru a evita durerile de gat. Aceasta pozitie ii ofera partenerului tau excelente oportunitati de a-si folosi mainile pe tot corpul tau.




Pozitia "68-ul lui"


Este o tehnica pe care o puteti incerca numai daca iubitul tau nu este supraponderal. Dar merita sa testati aceasta pozitie, iar daca partenerul se sprijina in maini, pentru a nu lasa toata greutatea pe tine, pozitia poate fi un succes.

Tu stai pe spate, cu genunchii indoiti, in timp ce partenerul tau se aseaza pe tine, cu capul la picioarele tale. Pozitia este perfecta atat pentru felatie cat si pentru analingus, dar nu uita sa iti pui o perna sub cap pentru a evita durerile de gat. Ai mainile libere, asa ca ii poti dezmierda trupul iubitului tau...




Pozitia "69"


Este considerata una dintre cele mai bune pozitii pentru sex oral, mai ales ca ambii partenerii se pot stimula unul pe celalalt, oferind si primind placere in acelasi timp. Este o tehnica foarte relaxanta si excitanta pentru amandoi, iar conditia esentiala este sa o faci din placere si nu din obligatie.