Pozitii speciale pentru cunnilingus

Sex oral in preludiu? Iata cateva tehnici

Cunnilingus, termenul tehnic pentru sexul oral oferit femeii, poate fi incredibil de intim...

Ca iubitul tau sa fie bun la asta, trebuie sa fie un excelent cititor al corpului tau, al respiratiei tale, al miscarilor si a ceea ce tu ai putea sa ii spui fara cuvinte...

Tot ceea ce faceti in acel moment este pentru placerea voastra si nu se bazeaza pe asteptari legate de performanta, lectii din filme porno sau alte experiente sexuale orale. Iata cate pozitii speciale pentru cunnilingus.

Pozitia "68-ul ei"


Aproape un 69... El sta intins pe spate, in timp ce tu esti deasupra, cu picioarele indreptate spre capul lui. Pozitia este buna atat pentru cunnilingus, cat si pentru analingus.

Este recomandat ca el sa isi puna o perna sub cap, pentru a evita durerile de gat. Aceasta pozitie ii ofera partenerului tau excelente oportunitati de a-si folosi mainile pe tot corpul tau.

Pozitia "Turnul Eiffel"


Este o pozitie foarte usoara, dar care ofera placeri maxime, atat tie, cat si iubitului tau... In pozitia "Turnul Eiffel", el este asezat pe podea (lasat usor pe spate), in timp ce tu stai cu picioarele departate, deasupra fetei lui.

Tehnica este foarte populara, deoarece ambii parteneri au mult control, cel care presteaza, este liber sa linga si sa atinga tot ce vrea, in timp ce tu te poti lasa mai jos, pentru a aplica mai multa presiune, sau te poti ridica, pentru mai putina presiune; poti incerca si un balans in fata si in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea.

Daca partenerul tau se lasa pe spate, sprijinit de marginea unui pat, isi poate plimba si mainile pe corpul tau, mangaindu-te, amplificand placerea. Si nu uita de privire, care va poate excita si mai mult... Un loc perfect pentru pozitia "Turnul Eiffel" poate fi cabina de dus...

Pozitia "Extazul Evei"


Daca doresti sa fii in control sau sa incerci ceva nou, Extazul Evei este o pozitie de sex oral excelenta. Iubitul tau sta intins, cu capul pe marginea patului, in timp ce tu "apesi" pe fata lui.

Prin schimbarea pozitiei in care stai deasupra partenerului, poti controla stimularea si accesul. Ai grija doar sa nu te apesi prea tare, pentru vei pune multa presiune pe gatul lui.