Pozitii sexuale in functie de zodie (XII)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei pesti

Se spune ca femeile nascute in zodia pesti sunt cele mai romantice dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale. Te regasesti in aceasta descriere?

Dragostea este cea care te pune in miscare, te umple de satisfactii si te face fericita. Atunci cand iubesti, esti in stare sa oferi totul, fara a cere ceva in schimb, dar cand esti ranita, devii foarte razbunatoare.

Foarte des ti se intampla sa te indragostesti de cei mai nepotriviti barbati, asta si pentru ca ii atragi foarte mult. Iti plac foarte mult cadourile, iar acestea te pot stimula, mai ales din punct de vedere sexual.


Uneori esti dezinteresata de relatiile fizice si preferi mai mult o idealizare a partenerului. Exista si situatii in care poti deveni vulgara, renunti la prejudecati, fiind determinata sa obtii totul, bazandu-te pe frumusete si, nu in ultimul rand, prin sex.

Esti foarte sensibila, inzestrata cu simt artistic si ai tendinta sa te fixezi pe aspectele intunecate ale vietii tale sexuale. Partenerul tau ar trebui sa stie ca intr-o relatie ai nevoie de protectie si o "structura ferma" pentru a te implica cu adevarat.

Adori filmele romantice si povestile cu Feti Frumosi, pentru ca sunt genul tau de barbati. Iti place sa fii mangaiata pe  picioare, zona ta erogena...

Barbatii nascuti in zodia pesti sunt extrem de atractivi femeilor pe care le intalnesc, dar sunt compatibili cu putine dintre ele. Sunt plini de imaginatie sexuala, iar o partida de amor cu un barbat pesti este o experienta erotica plina de surprize. Sunt foarte sensibili la nevoile si dorintele partenerei, iar cele nascute in zodiile rac, scorpion, capricorn, taur, fecioara si pesti sunt cele mai bune tovarase de amor.

Adora sa faca sex in sau langa apa, iar o partida de sex in baie poate fi mai mult decat excitanta. Este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca, face dragoste cu multa tandrete (uneori prea multa, pentru ca poate exaspera partenera), iar preludiul este o parte esentiala. Ii place sa fie mangaiat pe picioate si sa ii fie dezmierdate talpile.

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia pesti


Pozitia "Savarinei"

Aceasta versiune de cunnilingus poate fi mai dificila, dar nu imposibila. Te asezi pe pat, te sprijini pe omoplati si cu picioarele ridicate, astfel incat gleznele sa fie in dreptul propriului cap.