Pozitii sexuale in functie de zodie (IV)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei rac

Ca o veritabila reprezentanta a unui semn de apa, tanjesti sa fii iubita, sa iubesti, chiar daca aceste dorinte sunt ascunse foarte adanc in inima ta. Iti schimbi starea de spirit foarte usor si esti pregatita mereu sa faci dragoste.

Nu esti prea pasionala din fire, dar cauti un partener pe care sa il iubesti si caruia sa ii fii credincioasa.

Daca e sa iti testezi iubitul cu scene de gelozie, o faci doar pentru ca il doresti cu infocare, iar partenerul potrivit este cel caruia ii place sa te imbratiseze mereu.

Iti place sa initiezi jocul dragostei, pentru ca esti tandra si gentila. Romantismul pentru tine poate insemna prepararea unei cine, pentru ca tu ai un simt innascut pentru confort si toate bucuriile pe care ti le pot aduce acesta.

Atunci cand nevoia ta de securitate este satisfacuta, poti fi foarte creativa in pat. Chiar daca iti place sa iti satisfaci orice fantezie, nu iti plac acrobatiile si nici sa experimentezi. Adori sa faci dragoste pe plaja sau in apa...

Zone erogene ale femeii in zodia tac? Zona sanilor este cea care starneste in tine valuri de placere. Te simti foarte mandra de sanii tai, iar barbatii rac adora sa fie mangaiati pe sfarcuri si vor sti cu exactitate felul in care trebuie sa dezmierde sanii partenerei pentru a o innnebuni de placere.

Simbolul pentru zodia rac seamana foarte mult cu "69"
, iar, in mod traditional, acesta denota niste sani voluptosi, dar face referiri si la activitatea plina de placere a racului - sexul. Aceasta pozitie este o alegere foarte buna pentru tine, dar si pentru partenerul tau - amandoi oferiti si primiti placere. Femeia rac adora sexul oral.

Daca lucrurile nu merg bine in dormitor, este clar ca ziua ta va fi distrusa. Singurul remediu ar putea fi o baie fierbinte sau cateva ore petrecute singura.

Cand vine vorba de sex, barbatul rac are nevoie continua de incurajare si, astfel, va deveni un amant excelent. In timpul unei partide de amor nu il intrerupe, spunandu-i ca ai practicat deja aceste miscari, pentru ca asta il va face sa se retraga imediat. Nu ii plac actiunile vulgare, perverse si are tendinta sa isi puna partenera pe un piedestal.

Cu o sensibilitate extraordinara a degetelor, adora sa se joace cu clitorisul tau. Nu prea il pasioneaza viata ta amoroasa inainte de el, fostele tale aventuri. Daca vrei sa scapi de un barbat nascut in zodia rac, nu trebuie decat sa il critici excesiv: ca nu e bun de nimic in pat, ca e plictisitor si sa nu ii asculti sfaturile. Barbatul rac are nevoie de dragoste, iar daca il iubesti cu adevarat, nu ezita sa ii arati asta.


Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia rac


Pozitia "69"

Este o tehnica foarte simpla: stai deasupra iubitului tau, in patru labe, cu fata deasupra penisului. Stimularea reciproca a partilor intime cu buzele si limba este foarte excitanta si poate rupe orice rutina si monotonia dintr-o relatie sexuala.

Puteti incerca sa variati acesta pozitie: 69 "la orizontala", inca amandoi stati pe o parte; o pozitie  perfecta daca sunteti prea obositi sa stati unul deasupra celuilalt; "69 la verticala" - daca iubitul tau este destul de puternic, in mod sigur aceasta tehnica va fi foarte usoara pentru voi - te ia in brate, tu stai cu capul in jos; el se aseaza undeva, unde ii este comod, si te ridica astfel incat capul lui sa ajunga intre picioarele tale. Te poti sprijini in maini si iti incrucisezi picioarele in jurul gatului lui. Puteti incerca si varianta in care partenerul sta in picioare sau in genunchi.