Pozitii sexuale... energizante

Job, sarcini de indeplinit... ce mai, ai o viata mai mult decat agitata! Dar cu viata sexuala cum stai? Chiar daca esti mai tot timpul ocupata, nu trebuie sa-ti neglijezi iubitul si nici sa "sari" peste...

Job, sarcini de indeplinit... ce mai, ai o viata mai mult decat agitata! Dar cu viata sexuala cum stai?

Chiar daca esti mai tot timpul ocupata, nu trebuie sa-ti neglijezi iubitul si nici sa "sari" peste partidele de amor.

Cand a fost ultima oara cand ai facut dragoste? Iti propun sa te "energizezi" cu o serie de pozitii sexuale. Esti pregatita?   


Pozitia "cu capul in jos"


Debordezi de energie si te simti in stare sa "rupi cearsafurile"? Aceasta pozitie iti poate satisface aceste "pofte" neastamparate!

Incepeti prin a sta in picioare, fata in fata. "Agata-te" de iubitul tau cu picioarele in jurul mijlocului si bratelele in jurul gatului.

Lasa-l sa te penetreze. Apoi, foarte incet si cu grija, descatuseaza-ti mainile de gatul lui, lasa-ti corpul pe spate sa alunece, astfel incat bazinul sa ramana pe loc, iar capul sa ajunga la picioarele lui, sprijinindu-te in maini.

Intr-adevar, e nevoie sa fii flexibila, dar trebuie sa stii ca nu este o pozitie chiar atat de dificila. Suna destul de incitant, nu ti se pare?

De ce ne place aceasta pozitie? Stand cu capul in jos, circulatia sanguina creste in aceasta zona, instalandu-se o presiune in regiunea fetei si a gatului, producand senzatii puternice care duc la un orgasm sigur.

Daca nu esti indeajuns de flexibila, o vizita la o sala de gimnastica nu ar strica. Ce nu faci tu pentru o viata sexuala implinita...    

    

Pozitia "asezata"


Te simti in stare sa faci aproape orice cu iubitul tau? Incercati impreuna aceasta pozitie: el sta pe spate, adoptand pozitia mersului pe bicicleta... ca la gimnastica: soldurile si partea posterioara sunt in aer, iar greutatea corpului se lasa in umeri, coate si mainile care sustin soldurile cat mai sus.

Tu, cu spatele la fata lui, te asezi usor pe fundul lui, astfel incat penisul sa te penetreze. Picioarele lui se pot "odihni" pe spatele tau, in timp ce mainile tale se strijina pe fesele lui, pentru un echilibru mai bun.     

La aceasta pozitie, important este ca penisul iubitului tau sa fie pozitionat intre picioare si de aceea o semi-erectie este mai mult decat binevenita. Este posibil ca "asezata" sa i se para incomoda partenerului tau, dar tie iti va placea cu siguranta.

Te afli intr-o postura in care iti poti controla singura orgasmul, "comandand" atat adancimea penetrarii, cat si viteza.