Pozitii sexuale care va incalzesc

Cu siguranta aceste tehnici va vor tine de cald...

In aceasta iarna, viata voastra sexuala nu trebuie sa intre in "hibernare"...

Vin in ajutorul vostru cu o serie de tehnici sexuale care va vor ajuta sa va incalziti si sa va animati viata sexuala, mai ales daca dispuneti de o imaginatie bogata.

Fie ca sunteti la o cabana la munte, in fata unui semineu sau acasa, aceste pozitii va vor tine de cald.   


Pozitia "Asiaticei inflacarate"


Iubitul tau sta intins pe spate, cu genunchii indoiti, iar tu il incaleci, in pozitia sezut, si te lasi peste penisul lui. Ai control complet asupra adancimii penetrarii, al unghiului si vitezei, iar el are o imagine perfecta a corpului tau.

Se poate sustine tinand mainile pe coapse, in timp ce face miscari de du-te-vino. Tu poti varia miscarea traditionala prin mici rotiri, in timp ce te misti in sus si in jos. Partea buna este ca el iti poate admira miscarile trupului, te poate mangaia oricat isi doreste si se poate bucura de imaginea penisului lui care "dispare" in vaginul tau. V-ati incalzit deja?




Pozitia "Calaretei incinse"


El sta intins pe spate, iar tu "calare" pe el, "tratandu-l cu spatele". In miscari de du-te-vino, el te va sustine de fese, te va mangaia si te va privi...

Printre avantajele acestei pozitii se numara si penetrare adanca, tu detii controlul pentru cat de repede doresti sa fii penetrata, iar stimularea clitoridiana este maxima.

Arcuieste-ti spatele, astfel incat penisul sa iti stimuleze punctul G. Avand in vedere ca ai acces usor la clitoris, poti incerca o autostimulare.